Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Turnikety a přístupové systémy - bezpečnost a eleganci ve vašich rukou od firmy NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
Objevte širokou nabídku elektrických poháněných turniketů, branek a závor, které poskytují bezpečný a elegantní přístupový systém.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Evidence vstupu do škol - docházkové systémy zajistí evidenci pohybu žáku na škole
Docházkové systémy, které evidují pohyb žáku na škole, příchody a odchody, Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázvou, která je profesionálem na trhu s evidenčními systémy.
ELVIS
Pronájem turniketů - turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci osob
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje přístupové a docházkové systémy, turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci a evidenci osob, které je možno i pronajmout.
ELVIS
Analýza vody v bazénu profesionálními přístroji z eshopu Hanna Instruments
Pokud použijete pro analýzu vody v bazénu profesionální přístroje z eshopu Hanna Instruments, máte záruku, že se Vám voda nezkazí! Přesné a rychlé vyhodnocení bazénové vody usnadňuje jeho údržbu.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Kompletní docházkové systémy pro firmy i zábavní centra - identifikační karty a snímače
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje kromě parkovacích systému i systémy na evidenci docházky pro firmy i zábavní podniky. Kompletní docházkové systémy včetně karet i snímačů.
ELVIS
Ochranné a zahrazovací sloupky a patníky – zvýšení bezpečnosti v ulicích měst a obcí
Zahrazovací, sklopné a výstražné sloupky, ochranné, zesílené a jiné druhy patníků nejen pro zvýšení bezpečnosti ve městech prodává společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Parkovací systémy, příjezdové a odjezdové terminály - automatické terminály na parkoviště
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou neprodává jenom platební terminály, ale v nabídce má také příjezdové a odjezdové terminály, které jsou vhodné na parkoviště nebo do různých firemních objektů.
ELVIS
Vyvolávací systémy pro čekárny a přepážky - komfortní čekání bez front
Vyvolávací systémy pro čekárny a přepážky bank, úřadů nebo nemocnic od společnosti TETRONIK - výrobního družstva Terezín umožní zákazníkům komfortní čekání a přehled o očekávané době odbavení.
Přenosný docházkový systém pro evidenci docházky zaměstnanců
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje docházkové systémy k evidenci docházky zaměstnanců na pracovišti. V širokém sortimentu najdete přenosný docházkový systém na dálkové ovládání a další.
ELVIS
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Turnikety - plnoprůchodné turnikety, rotační turnikety, automatické pokladny, branky
Turnikety jsou ideální u vstupu do Vaší budovy. Máte komplexní informace o přístupech, docházce, ale i platbách za vstup do areálu. Firma ELVIS působí po celé ČR.
ELVIS
Prodej i pronájem elektronických docházkových systémů - zajišťujeme montáž i servis
Kompletní služby v oblasti docházkových systému naleznete u žďárské firmy ELVIS, která poskytuje elektronické systémy pro evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců.
ELVIS
Docházkové a přístupové systémy. Přehled aktuálně přítomných zaměstnanců.
Docházkové a přístupové systémy od firmy ELVIS Vám snížení náklady na evidenci pracovní doby zaměstnanců, modernizace areálu a budovy a přehledy aktuálně přítomných zaměstnanců.
ELVIS
Elektronické vstupní systémy ASSA ABLOY – EVVA a digitální kukátka – kvalitní zabezpečení
O zabezpečení objektů prostřednictvím elektronických vstupní systémů ASSA ABLOY – EVVA nebo digitálním kukátkem VEIU – MUL-T-LOCK se postará společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Parkovací systémy a zakázková řešení - příjezdové terminály, automatická pokladna
Parkovací systémy a zakázková řešení od firmy ELVIS provádí firma vždy na zakázku a na míru klientovi. Působí po celé České republice, ale i v zahraničí.
ELVIS
Parkovací systémy - závory pro zabránění vjezdu, příjezdový a odjezdový terminál
Komponenty k parkovacím systémům, jako jsou závory pro zabránění vjezdu vozidel či příjezdový a odjezdový terminál vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Elektronická řešení pro vaše podnikání od společnosti Tetronik v Praze
Společnost Tetronik nabízí vývoj a výrobu elektronických systémů v oboru slaboproudé elektroniky s celostátní působností.
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Automatické závory pro parkovací systémy
Automatické závory pro parkovací systémy vyrábí společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou. Dodáváme trubkové i profilové závory v délce od 2,5 do 9 metrů.
ELVIS
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Multifunkční LED světla, majáky řady PYRA od Pfannenbergu - nejjasnější LED technologie
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává signalizační zařízení od společnosti Pfannenberg - v nově řadě LED PYRA® najdete multifunkční LED světla, majáky. Jde o nejjasnější LED technologii.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Systémy pro monitorování stavu strojů a zařízení, průmyslová automatizace
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem systémů pro průmyslovou automatizaci, v sortimentu naleznete také systémy pro monitorování stavu strojů a zařízení.
ifm electronic, spol. s r.o.
Vstupenkové systémy, turniketové systémy,  Hradec Králové
Turniketové a vstupenkové systémy pro lyžařské vleky, stadiony, bazény a výstavní areály - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy