Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Uzamykací produkty, systém LOTO, Procedura Lockout/Tagout
Společnost Aledo z Prostějova vám představuje unikátní uzamykací produkty – systém LOTO. Je to systém, jehož cílem je zabránit náhodnému spuštění zařízení při provádění oprav průmyslových strojů.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
BOZP a bezpečnostní značení sníží riziko úrazů na pracovišti
Povinností každého zaměstnavatele je zajistit bezpečnost práce pro své zaměstnance, aby nedošlo k žádnému úrazu na pracovišti, způsobenému nedostatečným značením pracovního prostředí.
Přístupové systémy pro panelové domy, bezkontaktní karty - řešení pro každého na míru
Společnost MAGTRADE, s.r.o. nabízí komplexní řešení pro panelové domy, bytová družstva a společenství vlastníků v oblasti přístupových systémů a zabezpečení.
Lokalizace aut - sledování automobilů – aktuální poloha vozu i historie jízd
Společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům komplexní služby v oblasti lokalizace a sledování automobilů včetně možnosti zjistit historii pohybu vozidla.
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.
Elektrická požární signalizace prodej Praha – pro včasný zásah a minimalizaci škod
Klidné spaní a ochranu před vznikem požáru Vám poskytne moderní elektrická požární signalizace, kterou prodává a odborně nainstaluje společnost MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze.
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Systém pro zabezpečení vjezdu do objektů, identifikaci vozidel a kontrola podvozku
Společnost VOP CZ poskytuje unikátní systém, který zajistí kontrolu podvozků osobních a nákladních motorových vozidel při vjezdu do objektu a zároveň slouží k identifikaci a sledování vozidel.
Bezpečnostní plastové a kovové plomby eshop - pro ochranu Vašich produktů
Bezpečnostní plastové a kovové plomby s lankem, ocelovým drátkem a hřídelkou, které jsou vhodné pro ochranu Vašich produktů naleznete v našem e-shopu.
Trezory a sejfy hotelové, stěnové a nábytkové pro nejbezpečnější úschovu cenností
Ochranu Vašich cenností, šperků i peněz zajistí společnost zaměřující se na výrobu bezpečnostních trezorů a sejfů, Klíčové a trezorové centrum Hausner-Plný s.r.o. z Jablonce nad Nisou.
Optické třídiče - pro kávu, semínka, sklo, rýži, oříšky, sůl, plasty i kovy
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám dodá optické třídiče, které jsou naprogramované přesně pro vaši aplikaci. Jsou vhodné na třídění rýže, skla, kovů, soli, oříšků, semínek i plastů.
Rentgenové kontrolní systémy Safeline – spolehlivá detekce kontaminací potravin
Firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze nabízí výrobcům potravin a farmaceutických výrobků nejnovější rentgenové kontrolní systémy Safeline pro spolehlivou detekci kontaminací výrobků.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Velkoobchod, prodej vybavení pro EPS a CCTV
Velkoobchod - prodej uzavřené kamerové okruhy, elektronické protipožární ochrany firma SICURIT CS, spol. s r.o. Analogové kamery, megapixelové kamery, LCD monitory,objektivy.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Mincovní automaty s turnikety Hradec Králové – mincovní turnikety s tiskem
Zabýváme se instalací turniketů s mincovními automaty do obchodních domů, sportovišť, ZOO zahrad, hotelů a skiparků - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Šatní zámkový systém Hradec Králové -  elektronické zámkové systémy pro šatní skříňky
Řízení vstupu návštěvníků je s tímto systémem velmi snadné. V každý okamžik víte , kolik a jakých skříněk je volných.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Přístupové systémy IMPRO Technologies Ltd. zastoupení pro ČR
Společnost MAGTRADE, s.r.o. zastupuje v ČR světovou značku IMPRO Technologies Ltd, která je významným výrobcem přístupových systémů.
Přístupové a docházkové systémy Praha 8 – dodání, instalace, správa
Kompletní evidenci docházky všech zaměstnanců a snadnou přípravu podkladů pro mzdovou agendu zajistí přístupové a docházkové systémy od společnost TVR data a komunikace s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Analogové tachografy Děčín – prodej, opravy, výměny
Je pro vozy ve Vaší společnosti povinné používání tachografů? Prodej, opravy a výměny analogových tachografů nabízí firma Mechanika Teplice.
Lokalizace aut - sledování automobilů Praha – detailní přehled o pohybu vašeho vozu
Detailní přehled o současné poloze Vašeho automobilu a sledování historii tras budete mít s lokalizačním systémem z nabídky společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy.
Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.