Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Systémová řešení pro průmyslové podniky
Systémová řešení pro průmyslové podniky – analyzátory, průmyslová automatizace, projektování, inženýring, měření a regulace v Kralupech nad Vltavou realizuje společnost ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Odborníci na senzoriku – polohová senzorika, procesní senzorika, senzory pro kontrolu pohybu
Pohybujete se v branži, kde automatizace a technologie zítřka hrají důležitou roli? Chcete se opřít o jedničku technologického trhu na poli senzorického měření?
ifm electronic, spol. s r.o.
Odbavovací a vyvolávací systém pro nákladní vozidla Qtir ve výrobním podniku
V prosinci roku 2018 společnost TETRONIK realizovala dodávku odbavovacího a vyvolávacího systému nákladních vozidel pro společnost CS-BETON s.r.o. ve Velkých Žernosekách u Litoměřic.
Bezpečnostní etikety a hologramy účinně ochrání Vaše zboží
Produkty pro ochranu zboží včetně bezpečnostních etiket a hologramů najdete u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Prahy.
Zabezpečovací systémy, kamerové, přístupové systémy, požární signalizace
Zabezpečovací systémy, kamerové, přístupové systémy, požární signalizace a ochrana majetku a osob to vše zajišťuje společnost HB ALARM spol. s r. o. se sídlem v Praze.
HB ALARM spol. s r. o. zabezpečovací systémy
Elektronické zabezpečení pro Prahu a Berounsko, zabezpečení majetku, domů, kamerové systémy
Provádíme montáž a servis bezpečnostních technologií jako jsou bezpečnostní kamery, alarmy, smart dálkové ovládání, on-line vzdálený dohled, domovní a přístupové systémy ACS, pronájmy zabezpečení.
Plnicí stanice CNG v České republice
Pokud se zajímáte o plnicí stanice CNG v České republice, neváhejte a oslovte nás. V České republice je ke konci roku 2015 v provozu 108 plnicích stanice CNG (stlačený zemní plyn). Mimo akceptace běžných bankovních karet je možné na každé s těchto plnicích stanic CNG využít k platbě i karty CNG, které jsou vydávány plynárenskými společnostmi. ...
Parkovací systémy a závory pro všechny typy aplikací
Dodáváme parkovací systémy pro všechny typy aplikací, automatické závory včetně příslušenství - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Snímače, tiskárny čárového kódu, dodávka platebních terminálů a parkovacích systémů
Identcode s.r.o., společnost sídlící v Brně, jež se zabývá vývojem a výrobou softwarů pro parkovací systémy, dále dodáváme terminály a snímače čárových kódů či platebních automatů na výběr poplatků.
Bezpečnostní vaky, přepravní bedny a kufříky Praha – určené pro přepravu i archivaci
Pro bezpečné uchování a přepravu peněz, cenin, dokumentů a jiných předmětů nabízí společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze širokou nabídku bezpečnostních vaků, přepravních beden a kufříků.
Parkovací systémy automatické pokladny, internetový dálkový dozor
Parkovací systémy pro parkoviště obchodních center, nemocnic s automatickými pokladnami, závorami a internetovým dálkovým dozorem dodává společnost Identcode s.r.o.
Bezobslužné čerpací stanice PHM
Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem komplexní technologie pro čerpací stanice s obsluhou i pro bezobslužné čerpací stanice. Základním prvkem bezobslužné čerpací stanice je samoobslužný platební terminál UNICARD II, případně UNICARD III s řídicím a informačním systémem UniPOS. Samoobslužnou čerpací stanici PHM je vhodné doplnit ...
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Elektronické otevírání dveří - montáž a servis chytrých zámků, přístupových systémů
Se zabezpečením rodinných domů, budov vám v Opavě, Ostravě pomůže firma 4M zabezpečovací systémy. Montujeme chytré zámky, přístupové systémy a jiné technologie pro elektronické otevírání dveří.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zakázková výroba karet a jejich personalizace Praha, věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty
Vyrábíme věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty a nově i bio-karty, které nezatěžují životní prostředí.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Prodej platebních terminálů pro samoobslužné čerpací stanice
Platební terminály, karty CCS, samoobslužné čerpací stanice, platební karty, akceptaci lokálních karet a další zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
Kamerový systém Praha – pro pořádek a ochranu majetku
O dohled nad pořádkem a bezpečností každé části sledovaného areálu či území se postará kamerový systém od společnosti AKI PRO spol. s r.o. se sídlem v Praze.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Mincovní automaty Hradec Králové - Turnikety pro WC s mincovním automatem
Pro lepší a jednodušší odbavení nabízíme provozovatelům turnikety s mincovním automatem - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Kompletní elektro rozvody v rodinných domech - elektroinstalace za super ceny
Elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. nabízí zákazníků nejen z okolí Opavy a Ostravy své služby. Vyškolení pracovníci Vám kvalitně a kompletně provedou elektroinstalace a elektro rozvody.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výroba pečetí a pásek Kralupy nad Vltavou, holografické pečetě, pečetící samolepka, páska
Jsme výrobci holografických, inteligentních, bezpečnostních a nano 3D samolepících etiket, plomb, pečetí a ochranných prvků.
Sledování výrobních linek a výrobních procesů za pomoci systému pro sledování výroby
Brněnská firma DUHA system spol. s.r.o. poskytuje všestranné a praktické programy a systémy pro sledování výrobního procesu a výroby. Elektronické sledování procesu výroby, výrobních linek.
Ochrana majetku a osob - kamerové a zabezpečovací systémy Opava
Ochranu majetku a osob za pomocí kamerových a zabezpečovacích systémů provádí na Opavsku firma 4M zabezpečovací systémy na Otické ulici.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Spolehlivé docházkové systémy nejen pro malé a střední firmy
Nejen výrobou a instalací spolehlivých docházkových systémů pro malé a střední firmy se zabývá společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna, jež působí na českém trhu již přes dvacet let.