Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Vysokorychlostní kamery Photron: řada miniaturních kamer Fastcam Multihead
Vysokorychlostní kamery Photron v miniaturním provedení řady Fastcam Multihead pro snímání více objektů nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Elektronická evidence tržeb (EET) na čerpacích stanicích s řídicími systémy UNIDATAZ s.r.o.
Zpracování ekonomického řešení pro zajištění elektronické evidence tržeb EET a předání cenové nabídky, provedení upgrade systémů v požadovaných termínech zajistí UNIDATAZ s.r.o.
Regulační měřící technika Praha - pro kontrolu síly a momentu - komponenty pro automatizaci
Regulační měřící techniku pro kontrolu síly a momentu pro Vás v naší pražské firmě vyrábíme přes padesát let.
Lineární snímače polohy prodej Praha -  Induktivní, inkrementální, snímače dráhy a další produkty
Společnost Megatron Praha distribuuje komponenty pro automatizaci. Mezi jejich prodávaný výrobek patří lineární snímače poloh.
Bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky - vše pro vaše hologramy...
Vám všem, kteří se potýkáte s paděláním svých produktů, např. originálních náhradních dílů, vstupenek, abonentních karet a atd. nabízíme bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky.
Prodej spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého pro tábory, rekreační zařízení, chalupy Kolín
Naše firma provádí servis a prodej hasicích přístrojů, zabýváme se prodejem spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého - Josef Korelus Uhas Kolín
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Bezpečnostní zábrany prodej Slaný - ochrání před pádem do nižších podlaží
Potřebujete zajistit prostory mezi patry, na schodech nebo na balkonech před pádem osob a věcí? Bezpečnostní zábrany, zábradlí a ocelové sítě prodává TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Průmyslové čtečky čárových kódů – rychlé a přesné
O rychlé a efektivní odbavení výrobků, logistiku i prodej se postarají průmyslové čtečky čárových a QR kódů od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Identifikační, stravovací a docházkové systémy, turnikety, terminály, servis a údržba
Spolehlivé systémy pro snazší identifikaci i kontrolu osob navrhuje společnost Z-WARE s.r.o. sídlící v Brně Slatina. Systémy projektujeme na míru dle specifických požadavků každého zákazníka.
Parkovací a vstupenkové systémy, pokladny, výroba a instalace
Parkovací a vstupenkové systémy, závory, turnikety, pokladny pro parkoviště, nemocnice, sportovní haly či kanceláře vyrábí, prodává a instaluje společnost AS Parking s.r.o., Modřice.
AS Parking s.r.o.
Systémy pro stravování Praha - uživatelsky pohodlná obsluha
Systémy pro stravování od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí efektivní a uživatelsky pohodlný provoz malých i velkých jídelen a kantýn.
Elektronická požární signalizace – spolehlivá ochrana osob a majetku před požárem
Návrh a montáž elektronického požárního systému v Olomouckém kraji Vám zajistí společnost FELOMA s.r.o, specialista na projektování, montáž a servis bezpečnostních zařízení.
Prodej mechanického zabezpečení - trezory, sejfy, bezpečnostní schránky
Společnost TRESYS s.r.o. se zabývá prodejem a servisem mechanického zabezpečení - bezpečnostních úschovných objektů, jako jsou trezory, sejfy a bezpečnostní schránky, ve Znojmě a okolí.
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Odbavení osob rychle a přehledně díky vyvolávacím systémům Tetronik
Jistě mi dáte za pravdu, že nikdo z nás nemá rád čekání ve frontě. Pokud chcete i vy předejít tomu, aby Vaši klienti museli tyto nepříjemné chvíle prožívat, jste na správné adrese.
Digitální dveřní kukátko Praha – zvyšte bezpečnost Vašeho domova
Pořiďte si digitální dveřní kukátko od pražské společnosti Macom Security a zvyšte bezpečnost Vašeho domova. Digitální VERIA DVK 5085 vypadá jako běžné dveřní kukátko s tím rozdílem, že dokáže nahrávat pohyb venku za dveřmi a tvořit seznam záznamů. Díky 2,3 palcovému displeji LCD máte možnost monitorovat dění venku z povzdálí a nemusíte přitom ...
Docházkové a přístupové systémy - kontrola vstupu a průchodu
Společnost 4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se docházkovými a přístupovými systémy pro přehled a kontrolu vstupu a průchodu.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.
Docházkový systém - evidence docházky zaměstnanců
Pro pohodlnou evidenci, sledování a vyhodnocení skutečné docházky svých zaměstnanců kontaktujte v Olomouci firmu FELOMA, která vám tyto elektronické identifikační systémy zajistí.
RFID Technologie – radiofrekvenční systém průmyslové identifikace
RFID technologie – radiofrekvenční systém identifikace – systém pro rychlé zpracování a co nejrychlejší přenos dat od společnosti ALEDO s.r.o. z Prostějova.
Bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové systémy
Prodej, servis, montáž bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové, protipožární systémy a jiné zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Stavěcí terč Jičín - praktická pomůcka pro policisty a bezpečnostní složky
V našem ARMYSHOPU nabízíme zastavovací terč pro policisty a bezpečnostní složky, stavěcí terč pro větší bezpečnost na silnicích - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín