Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.
Kontrola vstupu - přístup na čip, dveře na kartu, Praha
Společnost MAGTRADE, s.r.o. Praha 6 je specialista na přístupové systémy. Je zastoupením významného a kvalitního výrobce zabezpečovacích systémů IMPRO Technologies.
Bezpečnostní agentura, kontrola zaměstnanců na nemocenské
Kontrola zaměstnanců na nemocenské, dohled na pracovníky v době pracovní neschopnosti vykonává pro zaměstnavatele bezpečnostní agentura CBS HILLBOR – Jiří Oščádal.
Sledování auta Praha – dokonalý a neustálý přehled pohybu Vašeho vozu
Společnost 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům službu sledování auta pro dokonalý a neustálý přehled pohybu Vašeho vozu s funkcí knihy jízd.
Kontrola výrobků pomocí Vision sensor Checker
Strojové vidění - systémy strojového vidění Cognex - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Průmyslové detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí - výroba, prodej, servis
Společnost IMSEA s.r.o. Přerov dodá průmyslové detektory kovů. Výroba je zaměřena na detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí. Zajišťuje nejen prodej, ale i servis.
Místní evakuační rozhlas - návrh, montáž - zajištění bezpečné evakuace
Evakuační rozhlas využijete při k zajištění bezpečné evakuace všech návštěvníků ve vašem objektu. Návrh a montáž místního rozhlasu zajistí firma Unitel elektro, s.r.o. z Brna.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Zabezpečovací zařízení pro železniční dopravu, počítač náprav v kolejových úsecích PNS-03
STARMON s.r.o. je ryze česká společnost z Chocně specializující se na železniční zabezpečovací techniku a vývoj počítačů náprav v kolejových úsecích s archivací provozních stavů PNS-03.
Odbavovací turniketové systémy, turnikety pro vstupy a zabezpečovací systémy
Firma ELVIS poskytuje turnikety pro vstupy do budov, odbavovací turniketové systémy, které zabraňují vstupu neoprávněným osobám a zároveň poskytují informační a registrační systémy.
ELVIS
Novinka - plně potisknutelná bezkontaktní čipová klíčenka KeyfobCARD
Specialistou na výrobu a prodej bezkontaktních čipových klíčenek, které si můžete nechat plně potisknout dle vašich požadavků, je firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Jednoduché parkovací systémy a automatické závory pro všechny velikosti parkoviště
Prodej, instalace a servis parkovacích systémů a automatických závor - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Identifikační a přístupové systémy Praha – přehled o pohybu osob v objektech
Zajistit vstup oprávněných osob do prostoru a přehled o jejich pohybu zajistí identifikační a přístupové systémy od firmy APROKS, spol.s r.o. z Prahy.
Ochrana proti odposlechu, služby vyhledávání odposlechových prostředků – citlivé informace v bezpečí
Pracujete s citlivými daty a potřebuje jistotu, že jsou při komunikaci v bezpečí? Ochranu proti odposlechu a služby vyhledávání odposlechových prostředků žádejte u společnosti SafeCom s.r.o. z Prahy.
Fóliová plomba výroba Praha – pro bezpečné skladování a přepravu zboží
K ochraně zboží při skladování a přepravě vyrábí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy bezpečnostní fóliové plomby indukující pokus o otevření zásilky.
Podlahové bezpečnostní značení - odolný podlahový nátěr
Pokud chcete předejít k poškození nátěrů, které jsou nutné pro označení manipulačních prostorů a komunikací, tak je ideálním řešením vysoce odolný podlahový nátěr od firmy Aledo s.r.o. Prostějov.
Trezorové skříně ohnivzdorné prodej Praha – důležitá data a dokumenty v bezpečí před požárem
Cenné dokumenty i nosiče důležitých dat přečkají bezpečně vloupání zlodějů i případný požár v trezorových ohnivzdorných skříních, které prodává společnost Enprag s.r.o. se sídlem v Praze.
Signální světla, bezpečnostní světla a systémy a světelná signalizace pro bezpečnost práce
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje signální světla, bezpečnostní světla a systémy, světelné signalizace pro stroje a strojní zařízení včetně kompletní montáže.
Teprostroj s.r.o.
Trezory, sejfy a bezpečnostní dveře - dokonala ochrana Vašeho majetku
Ochraňte svůj majetek! Společnost ROVEL, spol. s r.o. se ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří.
Systémy pro bezpečnou kolejovou dopravu Praha
Moderní systémy pro zajištění bezpečné a plynulé kolejové dopravy vlaků a metra nabízí společnost AŽD Praha s.r.o. se sídlem v Praze.
Přístupový systém přináší bezpečí a poskytuje přesná data a podklady
Máte rádi, když můžete zabít 2 mouchy jednou ranou? Pokud ano, pak ve Vaší firmě nebo hotelu nesmí chybět kvalitní přístupový systém.
Turnikety Gotschlich pro bazény a wellness – rakouská kvalita od Nessy
Nessy prodejce elektricky ovládaných turniketů, budete mít přehled o celkové návštěvnosti hostů.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Autonomní detektor úniku oxidu uhelnatého, detektor úniku plynu Praha 4
Používáte plynovou karmu nebo kotel a chcete si být jistí, že ve Vašem domě nebo bytu neuniká oxid uhelnatý?
GSM alarmy, zvonky, komunikátory a lokátory, kamerové systémy, GSP klíče a videotelefony Praha
Česká společnost Selax Electronics s.r.o. z Prahy nabízí širokou nabídku GMS alarmů, komunikátorů a lokátorů, kamerových systémů, GSP klíčů a videotelefonů ve vysoké kvalitě za bezkonkurenční ceny.
Elektrické a elektronické řídicí systémy pro kotelny, klimatizace
Elektrické a elektronické řídicí systémy pro kotelny a klimatizace, jejich vývoj, výrobu, dodání a montáž Vám zajistí společnost ELITRONIC s.r.o., která sídlí v Liberci.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec