Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Loupač česneku – stroje HGS-3, HG-7 pro oddělení slupek z jednotlivých stroužků česneku
Pro oddělení slupek z jednotlivých stroužků česneku skvěle poslouží stroje HGS-3 a HGS-7. Tyto loupače česneku jsou vhodné do menších i větších provozů – s jejich výběrem Vám poradí firma SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Materiál, nástroje a pomůcky pro ortodoncii a estetickou stomatologii – prodej přes eshop
Veškerý stomatologický materiál a pomůcky či nástroje pro estetickou stomatologii nakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Altis group. Dodáváme produkty prověřených výrobců ortodontického materiálu.
Altis Group spol. s r.o.
Velkoobchodní prodej – ložiska značek SKF, ZKL, těsnění, řemeny, řetězy a velké množství nářadí
Na velkoobchodní prodej ložisek SKF, ZKL, těsnění, řemenů, řetězů a širokého sortimentu nářadí se zaměřuje společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. působící nejen pro oblasti Brna a Ostravy.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Filtrační ventilátory εCOOL Pfannenberg pro chlazení, regulaci teploty elektrických rozváděčů
EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává kompletní sortiment produktů Pfannenberg pro regulaci teploty rozváděčů, tedy i filtrační ventilátory εCOOL. Jsme partnery mnoha podniků na Zlínsku i v celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Zdvihací zařízení, vázací prostředky, revize, školení, prodej, kovovýroba
Společnost Best benefits s.r.o. nabízí profesionální revize, školení a prodej zdvihacích zařízení a vázacích prostředků.
best benefits s.r.o.
Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vázací řetězy třídy 8, 10, 12 a nerezové – nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné – E-shop
Nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné vázací řetězy třídy 8, 10 a 12 a také nerezové vázací řetězy prodává na e-shopu firma Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kvalitní svářecí stroje - invertor, invertorová svářečka Kühtreiber, CEA, EWM
Vysoce kvalitní svářecí stroje, invertory a svářečky renomovaných značek Kühtreiber, CEA, EWM a další si vyberete u firmy SVAR Ostrava - podívejte se na naši pestrou nabídku ještě dnes.
SVAR Ostrava
Chemické čištění fasády, ochranné nátěry fasády proti nečistotám
Společnost Čištění fasád Zlín provádí v regionu Olomouc, Brno chemické čištění fasády a nanášíme ochranné nátěry na omítky, což zabrání novým nečistotám po dobu několika let.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Traktorové sekačky Kubota splní i ty nejnáročnější úkoly - komunální technika prodej
Vynikající žací výkon a jednoduchou obsluhu mají traktorové sekačky Kubota. Prodej komunální techniky, která splní i ty nejnáročnější úkoly vám zajistí společnost AGROZEM v Opavě.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Solární systémy pro rodinné domy i průmyslové stavby - instalace
Pokud chcete ušetřit na vytápění, pak jsou pro vás řešením solární systémy, které jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak pro průmyslové stavby. Jejich odbornou instalaci vám zajistí Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Výkonné zařízení pro odmašťování a čištění dílů znečištěných olejem, emulzemi
Pokud hledáte výkonné zařízení, které vám zajistí odmaštění a čištění dílů znečištěných olejem nebo emulzemi, pak je pro vás ATOLL mini od firmy SUMMA trefa do černého.
SUMMA spol. s r.o.
Práce s jeřábem – skvělý pomocník pro zvedání těžkých břemen
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče Vám zapůjčí jeřáb pro zvedání břemen na stavbách, při pokládání těžké střešní krytiny. K dispozici je i zařízení pro přepravu buněk či paletovací zařízení.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Široký výběr elektromotorů - fázové asynchronní, integrované nebo pro výtahy
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. se zaměřuje na prodej elektromotorů. V nabídce najdete jak elektromotory fázové, tak integrované, se změnou počtu pólů nebo elektromotory pro výtahy.
Servomotory MODACT vhodné do různých armatur - výroba i kompletace od ZPA Pečky a.s.
Společnost ZPA Pečky a.s. z okresu Kolín se zabývá výrobou, montáží a prodejem servomotorů značek MODACT a MODACT CONTROL, které jsou vhodné do různých armatůr.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Klínové řemeny Pardubice - specializovaný prodej, poradenství a doprava
V Pardubicích naleznete specializovanou prodejnu na klínové řemeny, od renomovaných výrobců, poradenství a doprava až k Vám.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej svářecí techniky VECTOR Welding - vhodné pro domácí kutily, profesionály
Na prodej svářecí techniky VECTOR Welding se zaměřuje firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.. Zařízení dodáváme pro domácí kutily i profesionály v lokalitě Zakřany a Brno - venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair – prodej včetně servisu
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair prodává firma Klimastyle z Hodonína. Zajišťujeme i servis tepelných čerpadel všech značek v oblasti Kyjova a Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Kvalitní a výkonné sekačky, foukače, pily a další technika od ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. je prodejcem kvalitní a výkonné zahradní techniky ve Vysokém Mýtě a okolí. Zajišťuje také záruční i pozáruční servis i prodej na splátky.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Montáž a dodávka klimatizace pro rodinné domy, administrativní budovy, školy i nemocnice
Pokud máte problémy s klimatizací a hledáte v této oblasti odborníka, kontaktujte společnost ELMAR group, která se zabývá regulačními systémy včetně montáže a dodávky klimatizací v Prostějově i Brně.
ELMAR group spol. s r.o.
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.