Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Inhalátory a nebulizátory vhodné pro nemocnice i pro domácí použití
Inhalační přístroje a nebulizátory určené k léčbě poruch dýchacích cest, které jsou vhodné jak pro nemocniční zařízení i pro domácí použití, vyrábí společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava
EKO-ŠIMKO s.r.o.: Vaše cesta k čistému a bezpečnému pracovišti - profesionální odsávání s globálním dosahem
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti odsávání a vysávání? EKO-ŠIMKO s.r.o. je česká firma s třicetiletou tradicí a mezinárodním dosahem.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Sklopné plošiny na hranu rampy – pohodlná a rychlá nakládka z rampy
Pokud chcete zrychlit a usnadnit nakládku a vykládku nákladu z rampy, ideální technické řešení představují sklopné plošiny na hranu rampy od firmy Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Pronájem závěsné jeřábové váhy KOCS10T, která zaručí přesné a stabilní vážení do 10000 kg
Jeřábovou, závěsnou váhu KOCS10T s váživosti do 10000 kg poskytuje k pronájmu společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. ve Frýdku-Místku, v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Šnekové hřídele, čerpadla, segmenty s výrobou na zakázku - 25 let zkušeností ve strojírenství
Kovomont Přerov je rodinná firma s více jak 25letou zkušeností ve výrobě šnekových hřídelů, čerpadel a segmentů - výrobu zajistíme na zakázku pro zákazníky z celé České republiky.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin, zemědělských produktů
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin a dalších zemědělských komodit svěřte do rukou firmy HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Prodej lodního příslušenství, sedaček, rybářských koberců atd.
Firma NAUTIG SE z Jihlavy se také zabývá prodejem lodního příslušenství, převozních koleček, lodních sedaček a různých typů plavidel. Zakázku zrealizuje dle Vašich představ a přání.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Laboratorní mixér pro tekuté pochutiny - vyzkoušejte si sami, návštěva zástupce firmy u Vás
Vyzkoušejte laboratorní mixér MyMix a obraťte se na společnost SKANEKO z Třebíče. Zapůjčení vysoce kvalitního stroje pro vyzkoušení Vaší majonézy, dresingů, kečupu, marmelád a dalších pochutin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Svářecí zdroje -  invertorové konstrukce pro svářecí techniku
Vše pro svařování od svářecí techniky, pro svářecí zdroje řezačky najdete v e-shopu firmy Svářecí technika WELDPOINT s.r.o., která poskytuje jak prodej, tak servis.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Profesionální návrhy a vybavení gastronomických provozů
Pokud hledáte profesionální gastronomické zařízení pro vybavení kuchyně, restaurace či bistra, tak kontaktujte firmu Gavona v Šumperku - pomůže vám s vybavením i návrhem gastronomických provozů.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Odtrhoměr – odtrhový digitální přístroj s pamětí až na 1000 zkoušek
Kompaktní odtrhový digitální přístroj s přesnou měřící elektronikou a s pamětí až na 1000 zkoušek vyrábí a dodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Eshop prodej všech druhů ložisek od renomovaných firem
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek přes Eshop – valivá, kuličková, jehlová, válečková, soudečková - Exvalos spol.s r.o. Lanškroun
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Potahované oblouky NITANIUM, OCEL a kovové ligatury GESTENCO
Oblouky a ligatury značky GESTENCO pořídíte na e-shopu altisgroup.cz. Vybrat si můžete potahované oblouky NITANIUM, OCEL a také kovové potahované ligatury.
Altis Group spol. s r.o.
Nově spuštěný eshop - ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulaci a zvedání
Nový eshop na ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulace, zvedání a další související sortiment spustila společnost Pavlínek s.r.o., patřící mezi největší firmy v této oblasti v ČR.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Automobilová váha MAV2550RJL do 10t, vážení menších nákladních aut a dodávek
Firma LESAK s.r.o., z Brna Vám doporučuje automobilovou váhu MAV2550RJL, která má nosnost do 10 tun, a rozměr 2500x5000mm - je vhodná pro vážení menších nákladních aut a dodávek.
LESAK s.r.o.
Bezpečné solární baterie LiFePO pro elektromobily, karavany, lodě, solární a větrné elektrárny
Společnost Resacs s.r.o. Otrokovice provozuje specializovaný eshop - na prodej jsou bezpečné solární baterie pro elektromobily, větrné a solární elektrárny, karavany, lodě.
Resacs s.r.o. Eshop s akumulátory LiFePO4, panely FVE
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Železniční komponenty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy
Společnost 4MADE jako jedna z předních dodavatelů železniční techniky dodává kvalitní a spolehlivé produkty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy. Jsme držiteli mnoha certifikátů.
4MADE železniční komponenty
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.