Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Měření akustiky Hodonín, protihlukové úpravy, akustika pracovního prostředí, snižování hluku.
Měření akustiky v pracovním prostředí, snižování hluku vzuchotechnickými systémy a protihlukové úpravy od firmy Klimatechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji v okrese- kvalitní akustické měření.
KlimaTechnik s.r.o.
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Čerpadla a domácí vodárny Poděbrady - pro vodu bez starostí a plnou spokojenost
Potřebujete čerpadlo či vodárnu? Nechte naše specialisty vyřešit vaše potřeby. S širokým sortimentem čerpadel a profesionálním servisem vám přinášíme spolehlivé řešení na míru od firmy Voda Janek.
Voda - Janek Čerpadla a domácí vodárny Poděbrady
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výroba, sestavení montážních celků - strojní celky, dopravníky, manipulátory
Firma ZAKO Turčín Zlín-Březnice se mimo jiné zaměřuje na výrobu, sestavení montážních celků. Dodá strojní celky, dopravníky, manipulátory apod. Působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Generátory, elektrocentrály Husqvarna na stavbu, zahradu i chatu - odborný prodej a servis
Generátor Husqvarna je nenahraditelným pomocníkem na stavbu, zahradu nebo chatu - navštivte firmu K R E S na prodejně v Krnově nebo Opavě, kde vám pomůžeme vybrat elektrocentrálu dle vaší potřeby.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Vafle - stroje, suroviny a obaly na výrobu vaflí
Další oblíbenou pochoutkou, se kterou Vám společnost Cornico Company s.r.o. pomůže, jsou vafle a to různých tvarů a velikostí dle použití nabízených strojů.
CORNiCO Company, s.r.o.
Hasičská auta, přestavby vozů pro hasiče - speciální zástavby a nástavby zásahových požárních vozidel
Hasičská auta podle Vašich představ zrealizuje firma HAGEMANN z Opavy, která vyrábí speciální nástavby a vestavby zásahových požárních vozidel. Působíme po celé ČR, převážně pak v Opavě a Ostravě.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Sklíčidla hydraulická, soustružnická, pro frézování-prodej, eshop
Firma VABEX provozuje eshop s vybavením kovoobráběcích dílen. Na prodej zde jsou sklíčidla soustružnická, hydraulická, pro frézování. Dodáváme zboží po celé ČR i do zahraničí.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Regulačních systémy, měření pro vytápění a chlazení vám zajistí odborníci
Firma ELMAR group, s.r.o. provádí návrhy a instalaci regulačních systémů a měření pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií.
ELMAR group spol. s r.o.
Spolehlivá dojící technika pro farmy pro dojení krav, ovcí a koz
Veškeré potřebné vybavení pro dojení krav, ovcí a koz, jako jsou  vývěvy, konve, hadice, pulzátory a další komponenty, prodává firma Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o.
Renovace komponentů, výroba náhradních dílů pro veterány - zakázková kovovýroba
Zakázkovou kovovýrobou, renovací komponentů a výrobou náhradních dílů pro veterány se zabývá společnost strojírenská firma Kovo-Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže.
KOVO Uličný Roman Uličný
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výroba, rekonstrukce a modernizace osobních a nákladních výtahů
Společnost TREBILIFT s.r.o. z Třebíče se zaměřuje na služby v oblasti výroby, rekonstrukce a modernizace výtahů, jak osobních, tak nákladních nebo požárních.
TREBILIFT, s.r.o.
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší, o ochraně ovzduší
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Provádíme služby dle požadavků vyhlášky o ochraně ovzduší.
Detekta s.r.o.
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT koupíte v eshopu či na prodejně v Brně u firmy FORMICA WELD spol. s r.o.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Paprskové obraceče a shrnovače - profesionální zemědělské technika
Firma B-AGRO Březová Vám zajistí profesionální techniku v prvotřídní kvalitě a s odborným příslušenstvím. Paprskové obraceče a shrnovače jsou univerzální stroje sloužící k obracení a shrnování.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované
Pěny sycené aktivním uhlím, odlučovače ropných látek a pěnové vzduchové filtrace vyrábí společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna, která se zaměřuje na oblast průmyslové vzduchotechniky.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Nosné vidlice, vidle na vysokozdvižné vozíky - přídavná zařízení pro VZV
Nosné vidlice, vidle zajišťují všechny základní skladovací a manipulační vlastnosti vysokozdvižného vozíku. Přídavná zařízení pro VZV dodává společnost Moravia Manipul spol. s r.o. ze Zbýšova u Brna.
Moravia Manipul, s.r.o.