Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Opravy a servis manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků – komplexní služby od profesionálů v oboru
Na opravy a servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků včetně výměny pneumatik se zaměřují profesionálové ze společnosti DAMATECH, spol. s. r.o. působící nejen pro oblasti Dačic a Jemnic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Mobilní či statická 5S úklidová stanice, cleanboard, dodávána s nářadím nebo bez
Cleanboard, mobilní i statická úklidová stanice, navržená dle 5S metodiky. Tabule dodává s úklidovým nářadím nebo bez, dle přání zákazníka, společnost KRIŽAN s.r.o.
KRIŽAN, s.r.o.
Speciální rybářské hliníkové lodě pro lov kaprů – výroba, prodej
Společnost NAUTIG SE z Jihlavy se zabývá vývojem, výrobou, úpravou a prodejem lodí. Naleznete u nás speciální bivakovací rybářské lodě z hliníku, které jsou vhodné nejen pro lov kaprů.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Hnací válce pásových dopravníků – profesionální pogumování a výroba
O profesionální pogumování a výrobu hnacích válců pásových dopravníků se postará Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o., která je jedničkou v oblasti gumárenského průmyslu.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Malé obráběcí stroje pro kovoobrábění, srážení hran, ostření nástrojů - ostřičky vrtáků, fréz
Firma VABEX s.r.o. dodá vybavení pro strojírenské firmy, dílny i odborné školy. Jde např. o malé obráběcí stroje pro kovoobrábění, srážení hran, ostření nástrojů.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Miniaturní linka na vytlačování plastů - malá, ale výkonná
Naše firma se zabývá návrhem a výrobou linek a nástrojů pro vytlačování plastů. nabízíme miniaturní linku, která je malá, ale za to výkonná.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Silniční sada k zahradním traktorům – světlomety, držák na SPZ, zrcátko a mnoho dalšího
Na prodej silničních sad obsahující světla, držák na SPZ a zrcátko vhodných k zahradním traktorům, které umožňují přihlášení na úřadě jako pracovní stroj, se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Palačinky - stroje, suroviny a obaly na výrobu palačinek
Na společnost CORNiCO Company, s.r.o. se můžete obrátit i v případě, že jste dostali chuť na pravé francouzské palačinky.
CORNiCO Company, s.r.o.
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Dělička na brambory, nový model DMA-90 umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů
Společnost SKANEKO Ing. Václav Kroupa zařadila mezi sortiment špičkových strojů pro zpracování potravin nový model děličky brambor DMA-90, která umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Vertikální zvedací plošina typu VPM 250, VPM 400 pro imobilní osoby
Řešení pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu od Firmy MANUS s.r.o. Z Prostějova - vertikální zvedací plošina.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Výroba kvalitních pružin pro průmysl - včasné dodání, realizace za rozumné ceny
Kvalitní pružiny pro specifické obory průmyslu vyrábí v České republice naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. Dbáme na včasné dodání v nejbližším možném termínu, vše za rozumné ceny.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Opravy sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil – kompletní servis zahradní techniky
Na opravy a kompletní servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky se zaměřuje společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA působící v okolí Jemnic a Dačic.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.