Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výrobky na míru Žamberk – strojírenské produkty pro další zákazníky
Jsme velice pyšní na naše výrobky prvotřídní kvality, protože si našly cestu i do zahraničí kde jsou další součástí výroby.
Stroje pro odmašťování součástí a dílů - ultrazvuková zařízení, sběrače olejů
Máte znečištěny součásti či díly olejem a emulzemi? Společnost SUMMA má pro vás řešení - vyrábí stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů jako jsou ultrazvuková zařízení nebo sběrače olejů.
SUMMA spol. s r.o.
Přesné a neovlivnitelné měření vody od vodoměrů Maddeo SMARTmD
Nová generace vodoměrů Maddeo, verze SMARTmD od společnosti MADDEO CZ s.r.o., to jsou přesné a neovlivnitelné vodoměry s LCD displejem a integrovaným radiovým modulem.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Vestavby do obytných automobilů - obytné vestavby na zakázku
Společnost EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje vestavby do obytných automobilů na zakázku. V rámci technických možností plníme individuální přání zákazníka týkající se obytné vestavby.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Průmyslové převodovky - široký výběr čelních, šnekových i speciálních převodovek
Vyberte si z široké škály průmyslových převodovek od brněnské firmy SPONA - ROL s.r.o., která se zaměřuje na prodej čelních, šnekových i speciálních převodovek.
Dodávka a servis kompresorů a vzduchového nářadí
Společnost HARO spol. s r.o. se zabývá dodávkou a servisem kompresorů, vzduchového nářadí, kompresorových agregátu a revizí tlakových nádob.
Ortodontické nástroje  Hu-Friedy – kleště, dosazovače, jehelce, peany
Široký sortiment ortodontických kleští značky Hu-Friedy nakoupíte na e-shopu altisgroup.cz. Najdete zde i další nástroje této značky, jako jsou dosazovače, jehelce nebo peany.
Altis Group spol. s r.o.
Montáž, servis, rekonstrukce stájových technologií pro skot, drůbež, vepřový dobytek - krmné automaty, napáječky
Společnost Seprom - Milan Topič Kroměříž dodá návrhy a řeší realizace i rekonstrukce stájových technologií, automatické krmné automaty, napáječky - zaměření na chov skotu, drůběže i vepřového dobytka.
Plovoucí motorová čerpadla NIAGARA 3 MAX najdou uplatnění u hasičů, ve stavebnictví atd.
Prodej a dodávka motorových plovoucích čerpadel NIAGARA 3 MAX zajistí společnost HTB – požární ochrana a.s. se sídlem v Ostravě. Čerpadla jsou ideálním pomocníkem při řešení krizových situací.
HTB - Požární ochrana a.s.
Stroj Cabinplantu na automatickou výrobu jarních rolek (spring rolls)
Stroj Cabinplantu na automatickou výrobu jarních rolek (spring rolls) dodává firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Specializovaná půjčovna a servis laboratorních a kelímkových pecí v Praze  - 003LP, 018LP a 001KP
Hledáte spolehlivého partnera pro pronájem a údržbu laboratorních pecí? Naše specializovaná půjčovna a servis se specializuje na pece 003LP a 018LP a profesionální servis již od roku 1932.
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Stříbrné pájky na tvrdé pájení kovů a oceli
Stříbrné pájky na pájení kovů a oceli a tvrdé pájky pájky na bázi stříbra, mědi, mosazi a cínu, zakoupíte u společnosti A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Plechové kryty strojů - výroba ochranných krytů pro strojírenství
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice působí i v oboru zámečnictví - zaměřuje se na plechové kryty strojů, díly. Jde o výrobu ochranných krytů z plechu pro strojírenství.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Pronájem elektrocentrály při plánované odstávce elektřiny do firem a podniků
Společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Vám pronajme kvalitní a výkonnou elektrocentrálu, která zajistí chod firmy i při plánované odstávce elektřiny.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Technické kontroly, servis, generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů
Technické kontroly, servis a generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů zajišťují zkušení a proškolení mechanici z firmy Moravia Manipul spol.s r.o v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení
Velkoobchod, prodej filtračního zařízení, filtry pro průmysl, filtrační technologie, filtrace vzduchu a veškerý sortiment dodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Dodávka pásových a kolečkových schodolezů, které usnadní překonávání schodišť všech typů
Na zakázkovou výrobu bezbariérových řešení se zaměřuje profesionální firma MANUS Prostějov, spol. s.r.o., jejíž pobočku najdete v Trenčíně. Dodává pásové a kolečkové schodolezy pro překonání schodišť.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Protipožární ucpávky, nástřiky, nátěry, obklady - řešení v rámci dodávky požárně bezpečnostních zařízení a revize PBZ
Společnost TISKO z regionu Zlínský kraj - protipožární řešení na klíč po celé ČR. Protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky a obklady pro ochranu konstrukcí a instalací. Revize PBZ podle norem.
Rekonstrukce, modernizace výtahů všech typů - nová kabina, šachetní dveře, moderní řízení, ovládání výtahu
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY ze Zlínského kraje provádí rekonstrukce a modernizace výtahů všech typů po celé ČR. Jsme výrobci dveří a kabin pro výtahy, což umožňuje přizpůsobit výtah dané budově.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR