Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Profesionální článkové řetězy - údržba, servis, velkoobchod
Profesionální článkové řetězy a jejich údržbu, servis i velkoobchod pro Vás zajišťuje společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlínském kraji.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Řetězy, ložiska, gufera i klínové řemeny renomovaných výrobců Vamberk, NKE, AKE
Už dvacet let pro vás jako autorizovaní prodejci dodáváme ty nejkvalitnější produkty renomovaných výrobců, jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Přesné měření v akreditované kalibrační laboratoři - kalibrace měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. se sídlem ve Zlíne vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje kalibraci měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu.
Úklidová technika včetně náhradních dílů a servisu
Spolehlivá společnost TPC Bhoman s.r.o. se sídlem ve Zlíně - Louky, která nabízí úklidové pomůcky a úklidová chemie v kamenné prodejně nebo na eshopu.
Magnetické separátory kovů - výroba, možnost individuálních úprav
Na výrobu magnetických separátorů kovů s možností individuálních úprav na míru Vašim požadavkům se specializuje společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Generální opravy strojních celků a technologických zařízení, prodej hutního materiálu
Opravy strojů a zařízení v gumárenském a plastikářském průmyslu provádí společnost VHB plus s.r.o. z Brumova-Bylnice. Generální i běžné opravy rychle a spolehlivě.
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Rovnání ocelových, nerezových plechů tl. 0,5-18mm na moderním rovnacím stroji
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů - pro rovnání ocelových, nerezových plechů a plechů s lehkých kovů je vybavena moderními rovnacími stroji. Provozy - Kroměříž a Sazovice u Zlína.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Technologický inženýring filtračních systémů - výroba filtračních zařízení na míru
Společnost RAJCH Zlín se zaměřuje na technologický inženýring filtračních systémů, kdy najde ideální řešení pro odsávání a vyrobí filtrační zařízení na míru.
Zpracování, plošné pálení, řezání plechů 2D laserem
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena 2D laserem pro plošné pálení, řezání plechů. Má široké využití při zpracování plechů z oceli, nerezi, hliníku, mosazi a mědi.
Prodej ložiska do mechanických zařízení - velkoobchodní prodej
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína dodává ložiska do mechanických zařízení od renomovaných výrobců. Specializuje se na velkoobchodní prodej širokého sortimentu i osobní odběr v prodejně ve Vizovicích.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. se sídlem ve Zlíně a působností v celé České a Slovenské republice dodává stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.