Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Prodej, montáž, servis domácí vodárny, čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová
Firma HELÍSEK stavební Zlín je dodavatel čerpací techniky pro region Zlínský kraj. Na prodej jsou čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová a domácí vodárny. Zajistíme montáž i servis.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Sněhové frézy Stiga-nejlepší pomocník na sníh
Firma Patrick s.r.o. Zlín připravila zajímavou akci na sněhové frézy Stiga. Fréza na sníh bude Váš nejlepší pomocník v zimním období, snadno si poradí se sněhovou nadílkou.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Přístroj na měření, analýzy elektrické energie a stlačeného vzduchu - pro úsporu nákladů ve výrobě
Přístroj Energy Monitor SME od firmy EMS elektro Zlín je řešením, které kombinuje měření a analýzy elektrické energie a průtoku stlačeného vzduchu. Získaná data využijete pro úsporu nákladů ve výrobě.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Servis zahradní techniky AL-KO, SOLO na nejvyšší úrovni
Společnost RADO Tečovice u Zlína se zabývá výrobou, prodejem i servisem zahradní techniky AL-KO, SOLO, DAKR, Honda a dalších značek.
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.