Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Odstranění špíny, plísně, mechu z fasády, omítek, ze střech-čištění chemickými prostředky
Firma Čištění fasád Zlín odstraní vrstvu špíny, plísně, mechy z každé fasády, omítek i střechy. Odstranění nečistot provádíme speciálními chemickými prostředky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Potrubní filtry, filtrační zařízení - výroba filtrů na míru pro energetiku a technologická zařízení
Filtrační zařízení, potrubní filtry pro energetiku a technologická zařízení dodá společnost MACROFLEX z regionu Zlín-Zlínský kraj. Ve spolupráci s firmou PIHASA zajistíme výrobu filtrů na míru.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Antigraffiti servis-odstranění graffiti a ochranný nátěr na omítky
Antigraffiti servis poskytuje v regionu Zlínský kraj firma Čištění fasád Zlín. Ostraníme graffiti s fasády a naneseme ochranný nátěr na omítky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Impregnace povrchu fasád, střech - účinná ochrana před znečištěním, vlhkostí
Firma Čištění fasád Zlín ví jak prodloužit životnost fasád a střech. Nanáší impregnační prostředky pro ochranu povrchu fasád, střech před znečištěním, vlhkostí. Působí na Moravě a v okolí Prahy.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Multifunkční LED světla, majáky řady PYRA od Pfannenbergu - nejjasnější LED technologie
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává signalizační zařízení od společnosti Pfannenberg - v nově řadě LED PYRA® najdete multifunkční LED světla, majáky. Jde o nejjasnější LED technologii.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Generální opravy, servis a prodej CNC strojů
Společnost DMGO s.r.o. se zabývá profesionálními generálními opravami, servisem a prodejem CNC strojů. Provádí opravy frézovacích, soustružnických a obráběcích CNC strojů.
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.