Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vakuovačky, vakuovací stroje - prodej, půjčovna, eshop - potraviny vždy čerstvé
Potraviny vždy čerstvé s vakuovacími stroji z firmy IMATECH GROUP s.r.o. Zlín, která zajišťuje prodej, servis a eshop vakuovaček a sáčků pro domácnosti až po velkovýrobu.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Montáž transportního chlazení a chladící skříňové nástavby užitkových vozidel
Chladící skříňové nástavby užitkových vozidel a montáž transportního chlazení DELPHI Frigosoft provádí firma Klimacar Zlín po celé ČR.
Průmyslové vysekávací nože - výroba sekacích nožů
Společnost Frema a.s. Zlín vyrábí mimo vstřikovacích forem i průmyslové vysekávací nože. Výroba sekacích nožů z kvalitní nástrojové oceli dle požadavků zákazníka.
Kontrolní optické měřící zařízení na hřídele – rychlost, přesnost, spolehlivost
Společnost OMEGA, spol. s.r.o. ze Zlína se zabývá sériovou výrobou ozubených kol a hřídelí. Naše nové kontrolní optické měřící zařízení na hřídele Vám zajistí rychlou a přesnou kontrolu hřídelí.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Optické třídiče - pro kávu, semínka, sklo, rýži, oříšky, sůl, plasty i kovy
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám dodá optické třídiče, které jsou naprogramované přesně pro vaši aplikaci. Jsou vhodné na třídění rýže, skla, kovů, soli, oříšků, semínek i plastů.
Strojírenská výroba jednoúčelových strojů, zařízení, strojních dílů
Mezi činnosti společnosti Frema a.s. Zlín patří nejen výroba forem, ale i specializovaná výroba jednoúčelových strojů, zařízení a strojních dílů. Působí v regionu Zlínský kraj i dalších částech ČR.
Vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj na koberce a čalounění - půjčovna
Firma Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky - zapůjčíme Vám na jeden den i delší dobu vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj lze použít na koberce i čalounění.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů-měření na 3D skeneru Atos Triple Scan
Společnost Frema, a.s. Zlín využívá pro proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů 3D skener Atos Triple Scan. Tato měření jsou prováděna nejen pro vlastní výrobky, ale i pro externí zákazníky.
Generální opravy, renovace, modernizace kovoobráběcích strojů, CNC strojů
Společnost CNC-INTERSERVICE Zlín již přes 25 let zajišťuje generální opravy i modernizace, renovace kovoobráběcích strojů. Starší CNC stroje můžete modernizovat na nový řídící systém.
Půjčovna čistící techniky - pronájem vysavače na mokré čištění, čistícího stroje na čalounění
Společnost Čištění Zlín je půjčovna čistící techniky pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Poskytujeme pronájem čistícího stroje na koberce a čalounění, vysavače na mokré čištění.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13 - práce s montážní plošinou
Společnost ELPO system poskytuje pronájem montážní plošiny AVIA MP13 v lokalitě Zlín, Vsetín, po domluvě kdekoliv v ČR. Práce s montážní plošinou provádí vyškolená obsluha.
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Inteligentní pokladní sítě, vyšší pokladní systémy pro EET - velkoobchod, instalace, servis
Inteligentní pokladní sítě a vyšší pokladní systémy pro EET dodá v lokalitě Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj firma JOPOS Zlín. Náš velkoobchod zajistí instalaci i servis zařízení.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Vysokorychlostní dynamické váhy, nová generace zařízení pro dynamické vážení za jízdy
Firma CROSS Zlín, a.s. je předním světovým výrobcem zařízení pro detekci dopravy a vážení za jízdy. Vysokorychlostní dynamické vážení za jízdy OptiWIM je nová generace zařízení pro dynamické vážení.