Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Průmyslová filtrace-výroba hadicové, patronové, atypické filtry
Společnost RAJCH Zlín působí v oblasti průmyslová filtrace. Výroba je zaměřena na filtrační zařízení do náročných podmínek - patronové, hadicové filtry.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
3D laser - trojrozměrné, laserové řezání plechu, trubek, jeklů, profilů
Společnost MRB Sazovice má k dispozici nový 3D laser Rapido pro trojrozměrné, laserové řezání plechu, hutních profilů, trubek, jeklů. Klientelu máme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.
Sériová výroba ozubených kol a hřídelí - výrobce špičkového ozubení
Sériovou výrobu ozubených kol provádí výrobce špičkového ozubení - společnost Omega, spol. s. r. o. ze Zlína. Při výrobě využívá vlastní materiál a tepelné zpracovávání.
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače za akční ceny
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače prodává společnost Forsch s.r.o. ze Zlína.
Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
Rotační podavače pro sypké materiály a granuláty se snadným ovládáním a nízkými provozními náklady
Pořiďte si do své výroby rotační podavače od společnosti JELÍNEK - TRADING spol. s r.o., které jsou určeny pro sypké materiály a granuláty, navíc mají jednoduché ovládání a nízké provozní náklady.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů - široké využití v průmyslu
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů, které mají široké využití v jakémkoli průmyslu, dodává společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o., která sídlí ve Zlíně, ale působí v celé ČR.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Prodej, servis, náhradní díly pro ruční paletové vozíky Stöcklin
Společnost Stöcklin spol. s r.o. Zlín je výrobce manipulační techniky. Na prodej jsou skladové vozíky, ruční paletové vozíky. Pro paletové vozíky Stöcklin zajišťujeme i servis a náhradní díly.
Prodej a servis - pokladny, pokladní systémy - kompletní řešení EET
Se společností JOPOS ze Zlína se EET bát nemusíte, má pro vás kompletní řešení. Pokladny a pokladní systémy nejen prodáváme, ale instalujeme a servisujeme ve Zlínském, Jihomoravském i Olomouckém kraji
Servis, prodej tepelně tvářecích strojů - stroje BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP na tváření plastů za tepla
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Zlín se zabývá prodejem obráběcích i tepelně tvářecích strojů a zajištuje jejich servis. Na prodej stroje na tváření plastů za tepla - BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
CNC tváření, formování plechů - výroba dílů z nerezu, hliníku a oceli
CNC tváření a formování plechů provádí společnost METAL-PS spol. s r.o. z okresu Zlín. Vyrábíme přesné plechové díly z nerezu, hliníku a oceli pomocí nejmodernějších tvářecích technologií.
Výroba ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí
Strojírenská firma OMEGA, spol. s r.o. ze Zlína se zabývá obráběním a specializuje se na výrobu ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí.
Designová, tichá tepelná čerpadla Octopus - úsporné řešení vytápění, dotace z programu Zelená úsporám
Společnost Active elements s.r.o. z regionu Zlín se zaměřuje na úsporné řešení vytápění. Dodává designová tichá tepelná čerpadla Octopus, na která je možné získat dotaci z programu Zelená úsporám.
Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Tváření plechů, ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena pro CNC tváření plechů. Provádí ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.