Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou, ze zápěstí
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou nebo ze zápěstí, lepší zabezpečení všech prostorů bezdotykovým ovládáním.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Dodavatel dílů pro polní postřikovače, rosiče - náhradní díly na čerpadla Udor, Comet, díly postřikových ramen
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává polní postřikovače, rosiče. Také je dodavatelem dílů - např. náhradní díly na membránová, pístová čerpadla zn. Udor, Comet, díly ramen, trysky, filtry apod.
Dezinfekce a odstranění zápachu z lednice, automobilu ozonem - pronájem generátoru ozonu
Společnost PERSTYLE s.r.o. ze Zlína půjčuje generátor ozonu - pronájem je možný na 1-5 dnů. Generátor ozonu je vhodný pro odstranění zápachu z lednice, automobilu, sedačky a pro dezinfekci.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
Eshop, pronájem profesionální průmyslové detektory plynů pro zjištění úniku CO, zemního plynu, propan butanu
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem detektorů plynu si můžete sjednat u firmy Gasedo - Martin Dolanský Zlín. Profesionální průmyslové detektory plynů jsou také na prodej v naše eshopu.
Výroba karoserie pro zemědělskou techniku - díly ze sklolaminátu
Celé karoserie pro zemědělskou techniku i jednotlivé díly ze sklolaminátu vyrábí s využitím technologie RTM firma COMPACT - Radomír Trecha z Otrokovic u Zlína.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem, EDM vrtání drátem
Elektroerozivní obrábění, řezání vodním a laserovým paprskem zajišťuje SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Obrábíme metodou EDM - elektrojiskrové řezání drátem a vyrábíme přesné nástroje na zakázku.
SEFO plus, s.r.o.
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Prodej, pronájem osobního detektoru plynů - spolehlivý detektor oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku
Společnost Gasedo Zlín je prodejce detektorů plynu. Pro krátkodobé použití zajistíme pronájem osobního detektoru plynů pro detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Výroba interiérových dílů ze sklolaminátu, karoserií pro kolejová vozidla
Společnost COMPACT - Radomír Trecha se zabývá výrobou karoserií a interiérových dílů ze sklolaminátu pro kolejová vozidla technologií RTM. Dodává v rámci ČR i do zahraničí.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Čerpací technika-domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová, jezírková, akvarijní
Na prodejně zahradní techniky Napajedla u Zlína je i čerpací technika. Prodáváme domácí vodárny a čerpadla Aquacup - ponorná kalová, jezírková, akvarijní, fontánová.