Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Antigraffiti servis-odstranění graffiti a ochranný nátěr na omítky
Antigraffiti servis poskytuje v regionu Zlínský kraj firma Čištění fasád Zlín. Ostraníme graffiti s fasády a naneseme ochranný nátěr na omítky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Impregnace povrchu fasád, střech - účinná ochrana před znečištěním, vlhkostí
Firma Čištění fasád Zlín ví jak prodloužit životnost fasád a střech. Nanáší impregnační prostředky pro ochranu povrchu fasád, střech před znečištěním, vlhkostí. Působí na Moravě a v okolí Prahy.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory-servis zahradní techniky
Firma Zahradní technika - Robert Bílka poskytuje servis zahradní techniky pro zákazníky z regionu Zlínský kraj. Zajistíme náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory, křovinořezy a další zboží.
Robert Bílka - Zahradní technika
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh