Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Víme jak vrátit fasádě původní vzhled, prodloužit životnost fasády
Ve firmě Čištění fasád Zlín ví jak vrátit fasádě původní vzhled a současně prodloužit životnost fasády. Obraťte se na nás, umíme odstranit znečištění z většiny povrchů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Portálové obráběcí centrum MCG 1000 - multifunkční stroj pro třískové obrábění složitých obrobků, kovových dílců
Společnost ZAKO Turčnín Zlín-Březnice pořídila nové multifunkční obráběcí centrum MCG 1000. Jde o produktivní stroj pro třískové obrábění kovových dílů i složitých obrobků.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba, projektování, konstrukce vstřikovacích forem
Společnost MouldPro Zlín nabízí projektování, konstrukce vstřikovacích forem. Výroba forem pro různé typy průmyslové výroby.
Bezpečné, spolehlivé a moderní osobní výtahy - trakční i hydraulické
Výrobě osobních výtahů se věnuje společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Vyrábíme spolehlivé a bezpečné trakční či hydraulické výtahy s různě umístěnou strojovnou.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Výroba náhradních dílů na zemědělské stroje - alternativní díly dle originálu za nižší cenu
Společnost AGRIOLA z regionu Uherské Hradiště je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje. Jde o alternativní díly dle originálu pro stroje Gregoire-Besson, Landini, Manitou a další stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Půjčovna obytných vozidel - pronájem klimatizovaného obytňáku na dovolenou
Půjčovna obytných vozidel, BD commodity z Ořechova, má k dispozici klimatizované obytňáky a karavan. Zájemci ze Zlínského kraje, Moravy si mohou domluvit pronájem obytňáku na dovolenou po celý rok.
Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
LDPE, HDPE fólie, sáčky, přířezy z vícevrstvé, bublinkové fólie-výroba do 2.dne
Jakékoliv výrobky z LDPE, HDPE fólie, sáčky, pytle, přířezy z bublinkové vícevrstvé folie dodá do 2.dne firma Centroplast z okresu Uherské Hradiště. Vybírejte z více než 1000 typů výrobků.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Odstranění špíny, plísně, mechu z fasády, omítek, ze střech-čištění chemickými prostředky
Firma Čištění fasád Zlín odstraní vrstvu špíny, plísně, mechy z každé fasády, omítek i střechy. Odstranění nečistot provádíme speciálními chemickými prostředky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Luxusní obytňáky pro rodinu 4-5 osob - pronájem karavanu na týden
Skvělá dovolená Vás čeká v luxusním obytňáku od BD commodity s.r.o., ideální je pro rodinu 4-5 osob. V sezónu lze dohodnout pronájem karavanu na týden. Jsme tu pro zájemce ze Zlínského kraje, Moravy.
Originální, opotřebitelné náhradní díly na zemědělské stroje
Společnost AGRIOLA dodává v regionu Zlínský kraj a Hodonín náhradní díly na zemědělské stroje. Na prodej jsou originální i opotřebitelné díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Pronájem jeřábu ČKD, Tatra 815, Liaz pro nakládku, přemístění nákladu
Pokud potřebujete zajistit přemístění či nakládku těžkého břemene, nákladu, potom se obraťte na Autojeřáby Blaha Zlín a domluvte si pronájem jeřábu - ČKD Liaz, Tatra 815.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Broušení nástrojů, nožů do sekaček, drtičů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní
Perfektní nabroušení nožů do sekaček a drtičů, nástrojů, pilových kotoučů, zahradních nůžek a dalšího náčiní provádí v okolí Kroměříže specialisté společnosti Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Potrubní filtry, filtrační zařízení - výroba filtrů na míru pro energetiku a technologická zařízení
Filtrační zařízení, potrubní filtry pro energetiku a technologická zařízení dodá společnost MACROFLEX z regionu Zlín-Zlínský kraj. Ve spolupráci s firmou PIHASA zajistíme výrobu filtrů na míru.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dodávka svářecí techniky, efektivní, automatické svařovací linky na klíč
Dodavatel pro efektivní automatické svařovací linky z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna. Dodávka linek je na klíč - včetně návrhu, svářecí techniky a uvedení do provozu.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
CNC svařovací robot - přesné robotické svařování konstrukcí a dílů
Produktivní a přesné robotické CNC svařování dílů a konstrukcí zajišťuje firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. ze Zlína-Březnice a to na sedmiosém svařovacím robotu.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje