Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Přístroje EKG pro snímání elektrické srdeční aktivity pacientů
Kapesní, klasické či kompaktní přístroje EKG pro snímání srdeční aktivity pacientů vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o., která sídlí ve Valašském Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.
Profesionání nafukovací čluny pro hasiče a záchranáře – špičková kvalita, zesílená konstrukce pro použití v extrémních podmínkách
Firma Airtex spol. s.r.o. je výrobcem a dodavatelem profesionálních člunů pro hasiče a záchranáře. Čluny jsou vhodné pro nasazení v extrémních podmínkách a disponují funkční výbavou.
Multifunkční LED světla, majáky řady PYRA od Pfannenbergu - nejjasnější LED technologie
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává signalizační zařízení od společnosti Pfannenberg - v nově řadě LED PYRA® najdete multifunkční LED světla, majáky. Jde o nejjasnější LED technologii.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Vzduchotechnika a klimatizace pro obchodní centra, kanceláře nebo průmyslové haly
Společnost Štec SVT, s.r.o., která sídlí ve Vsetíně se zaměřuje na projekční činnost, výrobu a montáže vzduchotechniky a klimatizací a provádí i revize a servis.
Generální opravy, servis a prodej CNC strojů
Společnost DMGO s.r.o. se zabývá profesionálními generálními opravami, servisem a prodejem CNC strojů. Provádí opravy frézovacích, soustružnických a obráběcích CNC strojů.
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Průmyslové dopravní a zvedací zařízení-dopravní technika na klíč
Výrobce dopravní techniky na klíč z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna a.s. - dodává průmyslové dopravní a zvedací zařízení pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Dovozce, prodejce obytných vozů Frankia - luxusně vybavený karavan
TOPTRADE s.r.o. ze Zlínského kraje je dovozce a prodejce obytných vozů Frankia a vestaveb Globe traveller. Luxusně vybavený karavan je základ skvělé dovolené, můžete jej vyzkoušet v naší půjčovně.
Výroba dopravních, zvedacích systémů, zařízení pro přepravu velkých celků
Výroba a instalace závěsných dopravních systémů a skladové zvedací techniky jsou činností firmy Chropyňská strojírna z okresu Kroměříž. Jde o zařízení pro přepravu velkých celků.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Průmyslová dopravní technika, dopravníkový systém a linky na klíč
Bohaté zkušenosti s dodávkami dopravních linek a dopravníkových systémů na klíč má společnost Chropyňská strojírna, a.s. ze Zlínského kraje. Uplatnění nacházejí zejména v automobilových provozech.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Pronájem obytného vozu Laika na dovolenou - půjčovna luxusních karavanů
Společnost TOPTRADE s.r.o. Holešov má v půjčovně luxusní karavany - obytné vozy Laika, rezervujte si v předstihu pronájem obytného vozu na dovolenou, klientů z regionu Zlínský kraj je mnoho.
Vysokozdvižné vozíky Heli, EP, HC  – prodej, repase, servis i náhradní díly v prověřené kvalitě
Prodej, servis, opravy a náhradní díly vysokozdvižných vozíků ve Vsetíně a okolí Vám zajistí firma VZV Kubík. Spolehněte se na prověřenou manipulační techniku, odborný personál a komplexní služby.
Účinnou likvidací virů a bakterií zajistí Germicidní lampy UV-C s dezinfekčními účinky
Prodejem Germicidních lamp UV-C, svítidel vyzařující ultrafialové záření, které má dezinfekční účinky a likviduje viry a bakterie, se zabývá společnost HT car system s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
HT car system s.r.o.
Kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, cubingy Kroměříž, Zlín
Cubingy a kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, pro optickou a rozměrovou kontrolu montážních dílů dodá společnost Chropyňská strojírna.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Strojně montážní firma-montáž, demontáž technologických celků, potrubních rozvodů
Strojně montážní firma MONTEMA z Otrokovic u Zlína, působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR. Zaměřuje se na montáž, demontáž technologických celků, výrobních linek a potrubních rozvodů.
Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Výroba střižných nástrojů pro lisovny - elektroerozivní obrábění s dlouholetou tradicí
Elektroerozivním obráběním s dlouholetou tradicí se zabývá společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Pro lisovny vyrábíme vysekávací nože, perforovací matrice a jiné střižné nástroje.
SEFO plus, s.r.o.
Výroba, vývoj jednoúčelových strojů a zařízení pro pneumatikářský průmysl – instalace a následná údržba
Hlavní činností společnosti PROZAX, s.r.o. Otrokovice je výroba a vývoj jednoúčelových strojů nebo zařízení se zaměřením na pneumatikářský průmysl. Jsme tu s vámi od roku 1995.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín
Nadstandardní obytné vestavby BigBox na zakázku - možnost více postelí, větší prostor pro sportovní, rekreační nářadí
Společnost EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž postaví obytné auto na zakázku - nadstandardní obytné vestavby, kde můžete mít více postelí nebo větší prostor pro sportovní, rekreační nářadí.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.