Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Přesné obrábění - výroba dílů pro strojírenský průmysl a měřidel pro metrologii
TVARSTEEL Bojkovice je firma z regionu Uherské Hradiště, která přijímá zakázky na přesné obrábění dílů i měřidel pro metrologii. Poskytuje i další služby, jako konstrukce, kontrola kvality výrobků.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Lanové, hákové kontejnery na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO - s víky, se střechou, sklopnými bočnicemi, kontejnerová plata
Společnost Roman Kunovský z regionu Uherské Hradiště je výrobce a dodavatel kontejnerů různých typů na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO dodá lanové, hákové kontejnery s víky, střechou, bočnicemi.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Kvalitní security pásky i štítky - pro bezpečnostní zapečetění Vašich zásilek
Kvalitní security pásky, které můžete použít jak pro bezpečnostní ohraničení tak pro zapečetění, zakoupíte u firmy Steroll s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje na obalové a technické materiály.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Renovace pogumování povrchu oběžných kol pásových pil
Renovaci pogumování povrchu oběžných kol pásových pil provádí společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Příprava zahradní techniky na jaro - odborný servis na jaře je důležitý
Na jaře je potřeba provést servis zahradní techniky, nepodceňujte přípravu na jaro a obraťte se v regionu Uherské Hradiště na společnost Robert Bílka - Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Výroba, prodej průmyslové popisovače - pro autobazary, kancelářské, grafické, permanentní, smývatelné, na textil, na sklo
Firma KOFIX Zlín je výrobce a prodejce průmyslových popisovačů. Dodá průmyslové popisovače - pro autobazary, permanentní, smývatelné, na textil, sklo, kancelářské i grafické. Klientelu má po celé ČR.
KOFIX Rostislav Pavlík
Laboratorní linka na vyfukování tubulárních fólií
COMPUPLAST s.r.o. zastupuje firmu Labtech Engineering, která vyrábí laboratorní linky na vyfukování tubulárních fólií.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Eshop magnetické upínače pro EDM obrábění - permanentní upínací magnetické desky
Magnetické upínače zvyšují efektivitu obrábění - zakoupit je můžete v eshopu firmy VABEX s.r.o. Zlín. Permanentní upínací magnetické desky mají uplatnění pro EDM aplikace i další druhy obrábění.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Prodej svařovacích materiálů, plazmové techniky - vše pro svařování pod tavidlem, plamenem, MIG-MAG, TIG-WIG, MMA
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. z Uherského Hradiště se zabývá prodejem svařovacích materiálů, plazmové techniky. Dodáme vše pro svařování pod tavidlem, plamenem, MIG-MAG, TIG-WIG, MMA.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Na prodej výkonný teleskopický manipulátor Manitou MLT 737-130 PS+ Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z Polešovic v okresu Uherské Hradiště prodá nový teleskopický nakladač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Přesné strojní elektroerozivní drátové řezání - EDM elektrojiskrové obrábění
Firma TVARSTEEL z Bojkovic u Uherského Hradiště provádí EDM obrábění, konkrétně elektroerozivní drátové řezání, jde o revoluční technologii zpracování kovů bez tepelného poškození nebo deformace.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Polep auta-ochrana laku, karoserie vozidla folií
Jako ochrana laku je vhodný polep auta. Část karoserie vozidla nebo celý vůz si můžete nechat potáhnout folií u firmy Cartint Zlín. Působí na Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Ekologická likvidace, recyklace, výkup prázdných tonerů, tonerových a inkoustových kazet
Firma PREMO Uherské Hradiště provádí výkup prázdných tonerů, tonerových, inkoustových kazet. V lokalitě Zlínský kraj se obraťte na nás, zajistíme provedení ekologické likvidace, recyklace tonerů.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Prodej ruční, strojní stretch fólie - fixační, strečová fólie s potiskem, transparentní, barevná
Jedním s produktů společnosti Steroll s.r.o. Zlín jsou ruční a strojní stretch fólie - transparentní, barevné i s potiskem. Fixační strečová fólie má své využití pro balení zboží a různých materiálů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Čistící pece pro procesy – vstřikování, vyfukování a vytlačování plastů
Firma Comuplast s.r.o. dodává termální čistící pece pro šetrné čištění dílů z procesů vstřikování, vyfukování a vytlačování plastů.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rychlé robotické svařování i přesné ruční sváření TIG, MIG/MAG
Společnost A-T-K Fryšták pořídila svářecího robota FANUC ARC Mate 120iC, který umožňuje přesnější a rychlé svařování i větších sérií. Provádíme i ruční svařování MIG/MAG, TIG, CO2.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Docházkový systém INFOS pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců
COMINFO, a.s. Zlín je dodavatelem docházkového systému INFOS, který je vhodný pro menší i velké společnosti. SW slouží pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Servis solárních panelů, solárních systémů
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov poskytuje servis solárních panelů a solárních systémů. Působí převážně v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Vizovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Výroba zařízení pro průmyslové značení výrobků, štítků
Společnost KOFIX Zlín-Zlínský kraj je výrobce průmyslového značení. Výroba je zaměřena na zařízení pro průmyslové značení výrobků, štítků.
KOFIX Rostislav Pavlík
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Unikátní koextruzní Chill Roll linka na vytlačování folií od firmy LABTECH Engineering
Společnost COMPUPLAST je regionální zástupce firmy Labtech, která se zabývá výrobou a prodejem vytlačovacích strojů a konkrétně nové unikátní koextruzní Chill Roll linky na vytlačování folií.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů