Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Váhové aplikace na míru, software pro pokladní systém, pro PC pokladny
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže zajistí dodávky i servis vah, dále dle požadavků zákazníka dodá na míru váhové aplikace, software pro pokladní systém, PC pokladny s napojením EET.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Bazarové náhradní díly, součástky na bagry, stavební, zemní, zemědělské stroje
Běžně používané díly na stavební, zemní, zemědělské stroje můžete pořídit výhodněji - Miroslav Kyselý z Kunovic u Uherského Hradiště dodává bazarové náhradní díly, součástky na stroje.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Plně automatická, robotická sekačka Husqvarna Automower
Na prodejně Zahradní techniky Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště jsou na prodej plně automatické, robotické sekačky Husqvarna. Robotická sekačka Automower Vám usnadní práci, neváhejte.
Robert Bílka - Zahradní technika
Bezúdržbový, bezkartáčový motor pro turnikety, automatické vstupní branky - do kancelářských budov, prostor s vysokým pohybem osob
Výrobce turniketů, společnost COMINFO, a.s. Zlín, dodává zařízení včetně bezúdržbových motorů pro plynulý průchod. Bezkartáčový motor je vhodný pro turnikety i automatické vstupní branky.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Montáž, servis, oprava tepelného čerpadla - Bosch, Viessmann, Vaillant, Buderus, LG, Protherm
Společnost ROKO servis Roman Kouřil (ndplyn s.r.o.) zajistí servis, opravy i montáž tepelného čerpadla. Zakázky převážně realizujeme pro zákazníky z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
Roman Kouřil - ROKO servis ndplyn s.r.o.
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Infuzní technika – dávkovače, pumpy, dokovací stanice, prodej a servis zdravotnické techniky
PROMOS spol. s.r.o. zásobuje nemocniční zařízení přístroji jako je například: Infuzní technika - dávkovače, pumpy, dokovací stanice, které jsou určeny k podání léku či infuzního roztoku pacientovi.
PROMOS spol. s r.o.
Půjčovna zahradních strojů - pronájem plotostřihu, vertikutátoru, bubnové sekačky, řetězové pily
Agro-centrum Uherský Brod funguje i jako půjčovna zahradních strojů. Domluvte si pronájem plotostřihu, vertikutátoru Husqvarna, drtiče zahradního odpadu či bubnové sekačky nebo řetězové pily.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a kotle na tuhá paliva
Společnost MKo-TopServis s.r.o. přináší kvalitu a spolehlivost do vašeho domova s ekologickými řešeními vytápění. Nabízíme špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a efektivní kotle na tuhá paliva.
MKo-TopServis s.r.o.
Nábytek do bytu, kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, kanceláře - výhodný nákup přes eshop
Český výrobce nábytku - Iveli Kroměříž provozuje eshop enabytek-iveli.cz, kde můžete vybrat nábytek do kanceláře i bytu - kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, obýváku. S námi je nákup výhodný.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Laboratorní linky na vytlačování a vyfukování plastů, LABTECH Engineering
Hlavní činností naší firmy COMPUPLAST s.r.o. je návrh a výroba linek a nástrojů pro vytlačování a vyfukování plastů. Zastupujeme významnou firmu LABTECH Engineering.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Teleskopické, zásuvné tribuny - variabilní řešení prostoru u víceúčelových hal, sportovišť, kulturních zařízení
Společnost KOVOSTAL z Jarošova u Uherského Hradiště je výrobce teleskopických tribun. Zásuvné tribuny jsou variabilní řešení do interiérů víceúčelových hal, sportovišť, kulturních zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Zapůjčení minibusu na rodinnou dovolenou, výlet s přáteli - vícemístný vůz Toyota Proace Verso 7+1
Rezervujte si pro výlet s přáteli nebo rodinnou dovolenou vícemístný vůz - zájemci z regionu Zlínský kraj si mohou zapůjčit 8-místný vůz Toyota Proace Verso u firmy Matouše Bartůska - Auta na půjčení.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru
Odborníkem na výrobu, prodej a servis pilových pásů je firma Nástrojářství Zdeněk Kuchař z Kroměříže. Vyrábí mimo jiné i pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Eshop, prodej, servis vah  - elektronické váhy obchodní, technologické, lékárenské, laboratorní, pro domácnost
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže je dodavatel vah všeho druhu - elektronické obchodní váhy, technologické, laboratorní, lékárenské, pro domácnost. Provozuje eshop a řeší servis vah.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Tepelná čerpadla jako efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty, velké administrativní budovy
Efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty a velké budovy zajišťuje DAeko s.r.o. pro zákazníky ve Zlínském, Jihomoravském kraji. Tepelná čerpadla přinášejí úspory. Pomáháme k dotaci zdarma.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Specializované kovoobrábění Uherské Hradiště, EDM obrábění kovů, řezání přesných součástí
Propojení našich výborných technických znalostí s využitím moderní strojní technologie nám umožňuje dosáhnout nejvyšší kvality zhotovených obrobků.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Muldy vanové kontejnery na odpad otevřené, s víky, s výklopným čelem - Roman Kunovský kontejnery
Firma Roman Kunovský je výrobce kontejnerů z regionu Uherské Hradiště. Dodá vanové kontejnery Muldy na komunální, průmyslový, stavební odpad v různých variantách - otevřený, s víky, výklopným čelem.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Čištění, ochrana omítek, fasád, střech, pomníků, náhrobků po celé Moravě
Společnost Čištění fasád Zlín provádí po celé Moravě čištění omítek, fasády, střech i povrchu pomníků a náhrobků. Máme zkušenosti s prací ve výškách.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Prodej použitých, repasovaných strojů, opravy, repase drtičů, nožových mlýnů
Společnost Marcus z regionu Zlínský kraj, zajišťuje prodej použitých, repasovaných strojů na recyklaci plastů a provádí repase a opravy drtičů, nožových mlýnů i jiných strojů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Biometrický docházkový terminál Qubos pro evidenci docházky a kontrolu či řízení vstupu do firem
Společnost COMINFO, a.s. Zlín vyvinula a dodává biometrický docházkový terminál Qubos. Umožňuje inteligentní řízení i kontrolu vstupu a spolehlivou evidenci docházky. Datově je propojen se SW INFOS.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Výkonný laserový stroj pro řezání plechů - vláknový laser Bystronic
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. má mezi strojním vybavením i výkonný laserový stroj pro řezání plechů. Jde o vláknový laser Bystronic. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín