Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Linka na výrobu strun do 3D tiskáren - dodávka linek po celé ČR i na Slovensko
Linky na výrobu strun do 3D tiskáren dodává spolehlivá společnost COMPUPLAST s.r.o. ze sídlem ve Zlíně. Tyto linky dodáváme nejen pro Česko, ale také Slovensko a celou Evropu.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Aplikace autofolie, protisluneční fólie na sklo auta, budovy Zlín
Aplikace protisluneční fólie na sklo auta či okenní folie na budovy provádí po celé Moravě firma Cartint Zlín. Autofolie aplikujeme bez demontáže skla.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Vše pro broušení - prodej brusné nástroje, brusky, lamelové kotouče, brusná tělíska
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. Uherské Hradiště dodá vše pro broušení. V sortimentu jsou lamelové brusné kotouče, řezné kotouče, brusná tělíska, brusky, na prodej i řezací a leštící nástroje.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Bezpečné, kvalitně vybavené hákové nosiče kontejnerů - mnoho modelů i délkových variant u výrobce
Firma FORNAL trading s.r.o. je výrobcem hákových nosičů kontejnerů, na výběr je mnoho typů i variant. Zabývá se vývojem nových, kvalitně vybavených modelů. Provoz Měrůtky u Kroměříže, Zlínský kraj.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Germicidní lampy – zdravotnická technika pro zajištění sterilního prostředí
PROMOS spol.s.r.o. poskytuje zdravotnickou techniku určenou pro nemocniční péči. Nezbytnou samozřejmostí v nemocničním prostředí je čistota a germicidní lampy Vám zajistí dokonale sterilní prostředí.
PROMOS spol. s r.o.
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Zakázková výroba vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže
Společnost SEFO plus s.r.o. zajišťuje zakázkovou výrobu vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže. Výroba na míru dle přání zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
3D Tiskárna ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces - výroba voskových modelů
Společnost SPO spol. s r.o. Zlín má k dispozici 3D tiskárnu ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces, umožňuje výrobu voskových modelů různých tvarů během několik hodin.
SPO spol. s r.o. Slévárna Zlínský kraj
Montáž solární termické soustavy - využití sluneční energie jako alternativa pro ohřev teplé vody
Solární termické soustavy pro ohřev teplé vody jsou spolehlivé, úsporné a ekologické. V okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště vám je instaluje firma DAeko Dolní Němčí. Pomůže s vyřízením dotace.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Strojírenská firma zaměřená na CNC obrábění, soustružení, frézování
Strojírenská firma A-T-K Fryšták poskytne služby v oblasti kovovýroby, CNC obrábění. Zajistíme pro zájemce strojírenskou výrobu na špičkové úrovni, přijímáme zakázky nejen v lokalitě Zlínský kraj.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Turniketové systémy, turnikety od výrobce - Design na míru, vybavení osvětlením i další technologie
COMINFO, a.s. Zlín má široké portfolio produktů, mezi které patří turniketové systémy. Jako výrobce přizpůsobí turnikety na míru - design včetně vybavení osvětlením i další požadovanou technologií.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů