Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Moderní, luxusní, designové zábradlí – prodej, dodávka, montáž
Prodejem, dodávkami a montáží hliníkového i skleněného stavebnicového zábradlí se zabývá společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy. Vyberte si zábradlí podle svého vkusu – moderní, luxusní či designové.
Výroba a prodej kvalitních podzemních i nadzemních nádrží pro zadržení dešťové vody
Firma ITMS plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou, kraj Vysočina, Vám dodá kvalitní podzemní i nadzemní nádrže pro zadržení dešťové vody.
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Dodavatel technologických celků v kraji Vysočina
Hledáte dodavatele komplexních technologických celků pro oblasti potravinářství, zemědělství či farmacie? Kontaktujte PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. z Pacova na Pelhřimovsku.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Prodej spolehlivých zahradních traktorů STIGA na sekání trávy
Spolehlivé zahradní traktory STIGA na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Telče v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Automatické štípače dřeva, mobilní štípače palivového dřeva - výroba
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva. Kvalitní a spolehlivé mobilní automatické štípače dřeva vyrábí společnost Automatické štípače Sláma Velká Bíteš.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Umělecké kovářství, zakázková výroba originálních prvků
Originální kované výrobky do interiéru i exteriéru, kovové brány, ploty, nábytek či netradiční bytové doplňky zhotovuje umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar.
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov i venkovních prostor
Firma Elvis ze Žďáru nad Sázavou poskytuje výrobky pro evidenci osob, mezi něž patří průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov nebo venkovních prostor.
ELVIS
Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Mobilní automatický štípač dřeva, výroba na zakázku
Mobilní automatický štípač určený k výrobě palivového dříví pro Vás na zakázku vyrobí firma Automatické štípače Sláma. Výbavu a provedení měníme na přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Výroba jeřábových traverz od firmy UNIMAN Žďár nad Sázavou, ultrazvuková a magnetická zkouška
Naše firma UNIMAN s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou nabízí výrobu uchopovací techniky včetně jeřábových traverz s dokumentací v jakém koliv jazyce.
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Benzínové, elektrické, univerzální a akumulátorové křovinořezy – servis a prodej
Prodejem a servisem benzínových, elektrických,univerzálních či akumulátorových křovinořezů se zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA z Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Zprostředkování a  montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem
O zajištění i montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem se vám postará firma K-TOP s.r.o.. Své profesionální služby realizuje v oblasti Třebíče, Jihlavy i Valašského Meziříčí.
K-TOP, s.r.o.