Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej i pronájem elektronických docházkových systémů - zajišťujeme montáž i servis
Kompletní služby v oblasti docházkových systému naleznete u žďárské firmy ELVIS, která poskytuje elektronické systémy pro evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců.
ELVIS
Výroba, montáž ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě
Komplexní služby v oblasti výroby, dodávek a montáží ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě poskytuje společnost Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Servis pro zemědělské stroje - opravy kardanových hřídelí a náhradní díly
Poskytujeme řešení v oblasti servisu a oprav kardanů pro jakékoliv nákladní vozidlo. Zajišťujeme vyvažování, průmyslové pohony, nové kardanové hřídele a klouby i náhradní díly.
Prodej automatických štípačů pro průmyslovou výrobu štípaného dříví
Prodejem automatických štípačů pro průmyslovou výrobu měkkého a tvrdého palivového dříví se zabývá společnost Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Docházkové a přístupové systémy. Přehled aktuálně přítomných zaměstnanců.
Docházkové a přístupové systémy od firmy ELVIS Vám snížení náklady na evidenci pracovní doby zaměstnanců, modernizace areálu a budovy a přehledy aktuálně přítomných zaměstnanců.
ELVIS
Výroba vodních sprinklerů pro nákupní centra, divadla, nemocnice, hotely včetně montáže
Výrobu a montáž vodních sprinklerů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče. Dodáváme sprinklery pro nákupní centra, hotely, divadla, nemocnice a další budovy občanské vybavenosti.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi, vytahy zajišťující bezpečnost nabízí společnost TREBILIFT, s.r.o. na Vysočině.
TREBILIFT, s.r.o.
Parkovací systémy a zakázková řešení - příjezdové terminály, automatická pokladna
Parkovací systémy a zakázková řešení od firmy ELVIS provádí firma vždy na zakázku a na míru klientovi. Působí po celé České republice, ale i v zahraničí.
ELVIS
Požární bezpečnost budov - odolnost objektů, projektové evakuační dokumenty
Projekční činnost v oblasti požární bezpečnosti budov provádí firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zpracujeme dokumenty pro evakuaci osob a vyhodnotíme požární odolnost objektů.
Vysoká efektivita a výkon při štípání dřeva - profesionální automatické štípače
Techniku s vysokým výkonem, efektivitou při štípání dřeva zakoupíte u firmy Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky. Dodáváme profesionální automatické štípače nejen pro průmyslové zpracování dřeva.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Osobní výtahy - rekonstrukce osobních výtahů nebo jejich modernizace
Společnost TREBILIFT, s.r.o. se zaměřuje nejen na výrobu a montáž nových výtahů, ale také jejich rekonstrukci. Své služby poskytuje po jižní Moravě i po jižní Čechách.
TREBILIFT, s.r.o.
Parkovací systémy - závory pro zabránění vjezdu, příjezdový a odjezdový terminál
Komponenty k parkovacím systémům, jako jsou závory pro zabránění vjezdu vozidel či příjezdový a odjezdový terminál vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Kvalitní zdravotnický nábytek pro vaši ordinaci od společnosti Artspect
Společnost Artspect nabízí široký sortiment zdravotnického nábytku, včetně sedacích a lehacích zařízení, pracovních linek a úložného nábytku, které jsou vhodné pro ordinace v oblasti zdravotnictví.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Gumová venkovní čistící rohož před vstup do budovy - prodej, e-shop
Venkovní gumovou čistící rohož na hrubé nečistoty, které lze umístit před vchody do budov, dodává firma ANDĚL CZ. Možnost zakoupení gumových rohoží přes e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Pronájem autojeřábů – spolehlivá technika včetně obsluhy a kompletního vybavení
Pronájem autojeřábů různých nosností a s rozdílnou výškou zdvihu včetně zajištění obsluhy a kompletního vybavení zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Návrh, diagnostika, opravy a servis chladících zařízení – komplexní služby prováděné specialisty
Komplexní služby jako je návrh, diagnostika, opravy a servis průmyslových chladících zařízení poskytují odborníci společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kvalitní automatické a poloautomatické štípače lze vyrobit přesně dle přání zákazníka
Výrobou automatických i poloautomatických štípačů se zabývá společnost Automatické štípače Sláma – František Sláma se sídlem v Osové Bítýšce. Stroje lze upravit libovolně dle přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Automatické závory pro parkovací systémy
Automatické závory pro parkovací systémy vyrábí společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou. Dodáváme trubkové i profilové závory v délce od 2,5 do 9 metrů.
ELVIS
Pronájem jeřábů na bázi TATRA – výborné schopnosti jízdy v terénu
Pronájem spolehlivkých autojeřábů na bázi vozů TATRA, které mají výborné schopnosti jízdy v terénu a kompaktní rozměry, zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. v Třebíči a na Vysočině.
Kardany pro lesní stroje, servis spojovacích hřídelí i náhradní díly
Firma Kardany, spol. s.r.o. se sídlem nedaleko Brna se zabývá prodejem kardanů pro lesní stroje, spojovacích hřídelí a náhradních dílů, rovněž provádí i servis.
Pístové, šroubové a rotační kompresory – diagnostika, servis a opravy prováděné specialisty
Kvalitní a rychlou diagnostiku, servis a opravy pístových, šroubových a rotačních kompresorů provádí odborníci ze společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Ložisková technika – průmyslová, kluzná ložiska pro osobní automobily
Prvky ložiskové techniky prodává na svém e-shopu firma AUTOLA. Zakoupíte u nás průmyslová, kluzná ložiska pro osobní vozy všech značek.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč, pro bytové domy a dopravu nákladů nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.