Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Kancelářský nábytek,  reprezentativní vybavení interiéru kanceláře na klíč
Vkusný kancelářský nábytek, který vytvoří z Vaší kanceláře příjemné pracovní prostředí pro jejich uživatele i návštěvníky, prodává Nábytek NOVÝ BYT. Vytváříme kanceláře na klíč.
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Přední český výrobce kancelářského nábytku   -  Společnost Artspect  - provozovna Humpolec
Společnost Artspect se od svého založení v roce 2010 řadí k předním českým výrobcům kancelářského nábytku.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Výstavba nezateplených montovaných hal, opláštění nezateplených hal
Výstavbu nezateplených montovaných hal včetně konstrukce zajistí kdekoliv na území České republiky firma Opravny Telč. Postaráme se také o opláštění nezateplených hal trapézovým plechem.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Výroba kardanových hřídelí na zakázku - kardanové hřídele dle potřeb zákazníka
Naše firma Kardany spol. s.r.o. z Velké Bíteše poskytuje, opravuje a vyvažuje průmyslové pohony, kardany, spojovací a kardanové hřídele. Také zhotovíme originální díly podle přání zákazníka.
Servis, oprava kardanových hřídelí a průmyslových pohonů
Oprava spojovacích a kloubových hřídelí, kardanové hřídele, náhradní díly, průmyslové pohony, vyvažování kardanů, řešení pro jakékoliv nákladní auto
Valivá ložiska a strojní díly pro hydrauliku, pneumatiky nebo pohony - TROMA spol. s.r.o.
Společnost TROMA spol. s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou poskytuje prodej špičkových valivých ložisek, prodej strojních dílů a profesionální servis.
Prodej štípacích automatů pro zpracování palivové dřeva - stroje od českého výrobce
Pořiďte si štípací automat pro zpracování a výrobu palivového dříví. Jsme firma Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky a dodáváme kvalitní techniku, která vám usnadní práci.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Průmyslová lakovna využívající dvousložkové nátěry pro větší ochranu materiálu
ELNA – renovace s. r. o. je společnost z Jihlavy, která Vám zajistí ochranu různých materiálů a produktů či konstrukcí různých velikostí před vlivy okolního prostředí.
ELNA-renovace s.r.o.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Homogenizátory, mixéry pro výrobu tekutých potravin s různou viskozitou
Všestranné a účinné homogenizátory a mixéry vhodné pro přípravu dresingů, bramborových kaší, tavených sýrů a dalších tekutých potravin s různou viskozitou pořídíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Prodej zahradní techniky a nářadí - široký sortiment květin, stromků a nářadí
Haus Spezi market z Třebíče je všestranný obchodní dům, kde seženete vše pro Váš dům i zahradu pod jednou střechou. Najdete zde široký sortiment květin, stromků nebo nářadí na Vaši zahrádku.
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Montáž průmyslových, zemědělských a sportovních hal na klíč
Kompletní výstavbu montovaných ocelových hal zajistí firma UNIVARS. Montujeme průmyslové, zemědělské, sportovní haly a další typy montovaných hal pro různé využití.
UNIVARS, s.r.o.
Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Přesný obsah tuku v mase, případně i bílkovin a dalších látek zjistí analyzátory obsahu tuku
Dodávku analyzátorů obsahu tuku a dalších špičkových potravinářských strojů včetně náhradních dílů zajistí společnost SKANEKO, která působí po celé České a Slovenské republice.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková výroba ocelových konstrukcí průmyslových hal
Ocelové konstrukce průmyslových hal podle projektové dokumentace na zakázku vyrábí v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS s.r.o
UNIVARS, s.r.o.