Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Kontinuální myčky přepravek - výroba a prodej speciálních strojů pro pivovary
Kontinuální myčky přepravek zakoupíte u společnosti BeHo spol s.r.o. z Krucemburku. Jsme významným producentem nápojové techniky a dodáváme speciální stroje, zařízení pro pivovary.
Zařízení pro logistiku a přemísťování těžkých břemen
Zdvíhací zařízení a manipulační techniku pro strojírenství, stavebnictví, logistiku konstruuje, vyrábí a dodává společnost UNIMAN s.r.o., okres Žďár nad Sázavou.
Lisovací nástroje a formy pro automobilový průmysl
Expresní zakázkovou výrobou střižníků, matic, tvářecích nástrojů a forem pro automotive se zabývá společnost EICHLER COMPANY a.s., Žďár nad Sázavou.
Zakázková strojírenská výroba – CNC obrábění kovů a svařování konstrukcí
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BeHo spol. s r.o. z Krucemburku. Provádíme CNC obrábění kovů, svařování konstrukcí a jiné zpracování nerezové oceli.
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Česká firma s dlouholetou tradicí se zabývá návrhem, výrobou a montáží vzduchotechnických zařízení a klimatizací - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město, Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Linky na zpracování plastů a licích forem - výroba a prodej strojů
Linky na zpracování plastů a licích forem vyrábí ryze česká společnost BeHo spol. s.r.o. z Krucemburku, která prodává moderní stroje nejen pro potravinářské provozy.
Stroje pro výrobu másla, výrobníky másla, zmáselňovače – výroba, prodej, dodávky
Výrobu, prodej a dodávku moderních strojů určených k výrobě másla, jako jsou zmáselňovače, zásobníky, baličky a dávkovače zajistí společnost B e H o spol. s.r.o.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Automatické plnící linky pro pivovary – vykladače, automatické myčky, vkladače lahví
Významným výrobcem a dodavatelem automatických plnících linek pro pivovary je společnost BeHo spl. s.r.o. Dodáme vykladače a vkladače lahví i automatické myčky.
Formy na vstřikování plastů, precizní návrh, konstrukce a výroba, moderní lisovna plastů
Konstrukce vstřikovacích forem i finální plastové výrobky zajišťuje firma CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. z Polničky. Poskytujeme prvotřídní servis od návrhu designu až po CNC obrábění.
Výroba a prodej smetáků, smetáčků, silničních a chodníkových košťat
výroba kartáčů, košťat, smetáků, smetáčků na zakázku, technické i speciální kartáče, ruční zatahování, vysoká kvalita, výroba dle dokumentace či vzoru
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Zakázková výroba kartáčových lišt, kartáčů a smetáků dle dokumentace
Výrobní postup metodou zarážení a ručního zatahování, zakázková výroba kartáčů, smetáků, košťat. Kartáče vyrobíme nejen dle dodané dokumentace, ale i podle poslaného vzoru.
Zahradní a lesní technika,servis sekaček na trávu, prodej a opravy
Prodej, opravy a servis zahradní a lesní techniky, sekačky na trávu, robotické sekačky, křovinořezy, zahradní nářadí od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Výroba atypických smetáků, kartáčů a košťat - výroba na zakázku
chodníková, silniční košťata, kartáče na kurty, koně, dehtovací, na vymetání pecí, výroba metodou zarážení a ručního zatahování vyrobí Tekas, s.r.o.
Nezbytné vybavení pro klasické autodílny - dvousloupcové autozvedáky
Společnost Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík zajišťuje prodej široké palety zvedáků na auta, vhodných pro autoservisy menších i větších rozměrů.
Požárně bezpečnostní řešení stavby, dodávka a servis hasících zařízení
Projekce požárně bezpečnostní řešení stavby, prodej, dodávka a servis hasících zařízení, vodní, pěnové, plynové přístroje zajišťuje společnost KLIKA - BP, a.s., Jihlava.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Průmyslová dmychadla, ventilátory a vakuové systémy s technologií pro BPS, dodávka i montáž
Průmyslová dmychadla od předních výrobců a dle technologických postupů Vám navrhne, dodá a nainstaluje společnost B & SPOL. s.r.o. z Pelhřimova. Kompletní technologie pro český i slovenský trh.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Spolehlivá železniční doprava materiálu, komodit včetně poradenství
V železniční dopravě materiálu, komodit a jeho poradenství vám pomůže jednoznačně firma Železnice Peštál s.r.o. z Třebíče s dlouholetou praxí a spolehlivým přístupem.