Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Spolehlivá železniční doprava materiálu, komodit včetně poradenství
V železniční dopravě materiálu, komodit a jeho poradenství vám pomůže jednoznačně firma Železnice Peštál s.r.o. z Třebíče s dlouholetou praxí a spolehlivým přístupem.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch. Kontroly pro emisní stanice. Lokalita Vysočina.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch zajišťuje firma Autodiagnostika Václav Krejčí z Telče. Kontroly spolehlivosti pro emisní stanice.
Kontinuální lakovací linky pro kvalitní povrchovou úpravu produktů
Kontinuální lakovací linky dle individuálních potřeb zákazníka od společnosti GALATEK a.s. zaručuje kvalitní povrchovou úpravu a dlouhou životnost produktů.
Čtyřsloupové zvedáky - dílenské elektrohydraulické autozvedáky s nosností až 8,5 tuny
Kvalitní a robustní dílenské autozvedáky seženete u firmy Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče. V nabídce máme také čtyřsloupové elektrohydraulické zvedáky pro dodávky a menší nákladní vozy.
Manipulační a zdvihací zařízení pro průmyslová odvětví, ocelové konstrukce a výroba
Kvalitní jeřáby, překlápěče či pracovní plošiny, které Vám usnadní manipulaci s těžkými předměty, naleznete u společnosti UNIMAN s.r.o. z Velké Tresné u Žďáru nad Sázavou.
Profesionální servis autodiagnostiky Bosch
Profesionální servis elektronických systémů a autodiagnostiky značky Bosch Vám poskytnou ve společnosti Autodiagnostika Václava Krejčího na Vysočině.
Prodej profesionální a spolehlivé autodiagnostiky Bosch pro servisy a autodílny
Společnost Autodiagnostika Bosch nedaleko Jihlavy na Vysočině nabízí kvalitní a spolehlivou autodiagnostiku vhodnou pro váš servis nebo autodílnu.
Vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení, klimatizace budov
Zabýváme se výrobou vzduchotechnického zařízení od roku 1966, dříve jako provozovna v.d. STAVBA Havlíčkův Brod a od roku 1992 jako KOVO VZDUCHOTECHNIKA spol. s r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Kvalitní jednosloupové i nůžkové zvedáky na auta pro menší autoservisy - prodej
Jednosloupové či nůžkové zvedáky na auta, které poskytuje firma Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík v Třebíči, jsou nezbytnou součástí každého menšího autoservisu.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Pomocník při úklidu silnic a chodníků - prodej kvalitních košťat z tvrdého dřeva
Výrobou a prodejem kvalitních košťat z tvrdého bukového dřeva se zabývá společnost Tekas, s.r.o. Naše košťata se stanou vaším nejlepším pomocníkem při úklidu silnic a chodníků.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Renovace kartáčů do mycích strojů, oprava technických kartáčů
Renovaci a výrobu kartáčů do mycích strojů, opravy technických kartáčů, speciální kartáče na zakázku a další zajistí firma Tekas, s.r.o.
CNC obrábění a konvenční frézování, zakázková kovovýroba
Zakázková kovovýroba, výroba dílů a jednoúčelových strojů, CNC obrábění, konvenční frézování, broušení, sváření, soustružení provádí strojírna G a H s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Vybavení pneuservisů – zouvačky, vyvažovačky, zvedáky
Kompletní vybavení pro chod pneuservisu, jako jsou vyvažovačky, zouvačky, zvedáky, kompresory a další naleznete u společnosti Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče.
Smetáky do ruky přímo na mírů - široký výběr smetáků od sálových po kobercové
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou průmyslových kartáčů, košťat a také smetáků. V sortimentu smetáků mají široký výběr a vyrábí smetáky i na zakázku.
Pracovní plošiny, pronájem, prodej nových i použitých, servis
Zdvižné pracovní plošiny do hal i terénu, nůžkové, kloubové, teleskopické, pásové, sloupové pronajímá, prodává, servisuje a opravuje TRASEK H.B. – Jiří Králík.
Výroba přívěsy pro lodě. Přívěsy na lodě, nebržděné i bržděné lodní přívěsy
Výroba přívěsy pro lodě od firmy NAUTIG SE, která se zaměřuje i na výrobu lodí. Pro pohodlné převážení, spouštění a vytahování lodí z vody. Přívěsy na lodě, nebržděné i bržděné.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily, samosvorný stojan profiholder nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.
Zajistíme všechno potřebné vybavení pro Váš autoservis
Kompletní technické vybavení pro Váš autoservis naleznete u prodejce autodílenského technického vybavení – společnosti Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík.
Montážní plošiny pro práce ve výškách s dosahem od 10 to 27 metrů
Pronájem různých typů montážních pracovních plošin vhodných pro nejrůznější výškové práce s dosahem od 10 to 27 metrů zajišťuje v Třebíči na Vysočině společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o.
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.