Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Ošetření trávníku po zimě, péče o zeleň - zahradní technika
Ošetření trávníku po zimě, profesionální péče o zeleň, chemickou ochrana, postřik Ortiva - zahradní technika Vám nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zakázková výroba vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací – rychle a spolehlivě zajišťujeme vše od návrhu až po montáž - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej a servis chladičů průmyslových kapalin, kompresory
Servis a prodej chladící techniky jako jsou kompresory pro chlazení průmyslových kapalin zajistí k prodeji na Vysočině firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Výroba dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl
Výrobu dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl, komponenty pro transport, manipulaci a logistiku zajistí firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby,obalový meteriál, kancelářské potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Výroba kruhového, čtyřhranného vzduchotechnického potrubí z černého i pozinkovaného plechu
Zabýváme se výrobou klimatizace a vzduchotechniky, vyrobíme Vám kruhové i čtyřhranné vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače, zahradní a lesní technika
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače pro organický odpad, zahradní a lesní technika, prodej a servis od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel , autoklimatizace, Daikin, Panasonic zajistí firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Komponenty pro logistiku, manipulaci a transport, výroba dopravních pásů
Výrobce komponentů pro manipulaci a logistiku,dopravní pásy, ozubené řemeny, vysokovýkonné ploché i ozubené řemeny, vývoj a inovace výrobků zajistí Ammeraal Beltech s.r.o.
Kovovýroba, autopřívěsy, přívěsné vozíky, díly pro přívěsy
nápravy a díly pro přívěsy, autopřívěsy, kovovýroba, přívěsné vozíky, homologovaná autosvětla, odrazová skla to vše najedete u firmy Kovářství a zámečnictví Němeček
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Opravy a servis chladících kompresorů a průmyslového chlazení
Prodej a servis kompresorů, průmyslové chlazení, dodávka pístových i šroubových kompresorů, klimatizace osobních automobilů zajistí v oblasti Prahy Servis chlazení Matějíček s.r.o
Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Závlahový systém kobercového trávníků - ekonomické řešení zálivky
Kobercový trávník bez dlouhého čekání, závlahový systém trávníků, automatické závlahy, realizace zahrad a další provádí firma Zahrady Řiháček na Vysočině.
Výrobky pro rybáře - odchovné kruhové nádrže, žlaby a koryta pro rybářství a zemdědělství
EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobu a montáží platových výrobků pro zemědělství a rybářství. V širokém sortimentu naleznete například žlaby, koryta nebo odchovné kruhové nádrže.
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Výroba plastových nádrží pro styk s potravinami
Firma EKORY Jihlava, spol.s r.o. se zabývá výrobou plastových výrobků pro rybářský, stavební, zemědělský a průmyslový sektor. Vyrábí však i plastové výrobky pro styk s potravinami.
Opravy kompresorů, potravinářské chlazení Vysočina, servis, montáž
průmyslové potravinářské chlazení, opravy kompresorů, klimatizace, Dorin, Copeland, Daikin, Trane, autoklimatizace, šroubové kompresory
Kancelářský nábytek, stoly, kontejnery, skříňky, nádstavce,Třebíč, Moravské Budějovice
Široký sortiment kancelářského nábytku, které jsou vhodné do domácího i kancelářského prostředí, počítačové stoly, skříňky, nádstavce i kontejnery zakoupíte od Nábytek Miloš Máca s.r.o.
Výroba dopravních pásů a řemenů určených pro automobilový průmysl
ozubené, vysokovýkonné ploché řemeny, dopravní, modulární, procesní pásy, komponenty pro manipulaci a logistiku, nejmodernější technologie