Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Kávovary pákové, profi, pro firmy, domácí pro dokonale chutný šálek kávy - e-shop
Hledáte kvalitní a spolehlivý e-shop, ve kterém si vyberete ty nejlepší modely kávovarů? Zabrouzdejte na alacaffe.cz a vyberte si kávovary pákové, profi, domácí i pro firmy.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Kopírky se záručním a rychlým pozáručním servisem k prodeji
Pokud potřebujete pořídit spolehlivou kopírku proslulých značek Ricoh, Kyocera, Brother, naše pobočky společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. najdete v Třebíči a v obci Velká Bíteš.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Luxusní krabičky na pralinky z kvalitních materiálů a logem – práce prováděná na míru
Výrobou a prodejem luxusních krabiček na pralinky z kvalitních materiálů a logem, které je vytvářeno tzv. horkou ražbou, se zabývají odborníci společnosti ASTERA G, s. r. o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Servis a opravy kardanových hřídelí pro zemědělskou techniku - rychle a profesionálně
Poskytujeme servis, opravy a vyvažování kardanových hřídelí. Zajistíme náhradní díly a opravy provádíme svářecím poloautomatem rychle a profesionálně.
Velikostní třídička PIGO PG 062 na třídění drobného ovoce a zeleniny
Velikostní třídička PIGO PG 062, je vynikající pomocník pro třídění drobného ovoce a zeleniny. Třídička disponuje i dopravníky pro transport produktu k dalšímu zpracování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Systémy zabránění vjezdu -- automatické závory
Komponenty pro systémy zabraňující vjezdu vozidel, jako jsou příjezdové a odjezdové terminály, parkovací závory či automatické pokladny vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Evidence vstupu do škol - docházkové systémy zajistí evidenci pohybu žáku na škole
Docházkové systémy, které evidují pohyb žáku na škole, příchody a odchody, Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázvou, která je profesionálem na trhu s evidenčními systémy.
ELVIS
Štípané palivové dříví - automatický i poloautomatický štípač
O štípané palivové dříví se postará firma Automatické štípače Sláma, která vyrábí automatické i poloautomatické štípače na zakázku. Díky nim bude výroba palivového dříví hračka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Odpeckovačka PIGO pro odpeckování višní, třešní, švestek, meruněk a dalšího peckovitého ovoce
Perfektního odpeckování višní, třešní, švestek a dalšího peckovitého ovoce dosáhnete díky vysoce výkonné odpeckovačky značky PIGO. Odpeckovačku PG103 zakoupíte u firmy SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Pronájem turniketů - turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci osob
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje přístupové a docházkové systémy, turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci a evidenci osob, které je možno i pronajmout.
ELVIS
Servis a údržba průmyslových strojů a zařízení
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se věnuje servisu a údržbě průmyslových strojů a zařízení. Nabízíme záruční i pozáruční servis strojů.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Kompletní docházkové systémy pro firmy i zábavní centra - identifikační karty a snímače
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje kromě parkovacích systému i systémy na evidenci docházky pro firmy i zábavní podniky. Kompletní docházkové systémy včetně karet i snímačů.
ELVIS
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Instalace rozvodů požární vody včetně dodávky hydrantů a hasících přístrojů
O realizaci rozvodů požární vody podle platných požárních předpisů se postará firma k-TOP z Třebíče. Zajistíme kompletní dodávku včetně hydrantů i hasících přístrojů
K-TOP, s.r.o.
Parkovací systémy, příjezdové a odjezdové terminály - automatické terminály na parkoviště
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou neprodává jenom platební terminály, ale v nabídce má také příjezdové a odjezdové terminály, které jsou vhodné na parkoviště nebo do různých firemních objektů.
ELVIS
Výroba štípače palivového dřeva na zakázku od certifikovaného českého výrobce
Skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva je štípač dřeva. Certifikovaný český výrobce Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše pro Vás vyrobí štípače palivového dřeva na zakázku.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Zakázková výroba certifikovaných plastových nádrží a jímek – kvalita za příznivou cenu
Kvalitní, certifikované plastové nádrže a jímky dodává a vyrábí společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert specializující se na zakázkovou výrobu za příznivou cenu v oblasti Jihlavy a Vysočiny.
Výroba a montáž strojoven SHZ na klíč včetně elektronické požární signalizace
Výrobu a montáž strojoven SHZ na klíč zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Dodáváme SHZ včetně připojení na elektrickou požární signalizaci.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Artspect - Kancelářský nábytek vyšší úrovně  -  Váš klíč k dokonalému prostředí
V Artspect najdete kancelářský nábytek spojující kvalitu, funkčnost a styl. Vstupte do světa Artspect a objevte moře možností pro vaši kancelář. Jsme společností, která propojuje design a funkčnost.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Přenosný docházkový systém pro evidenci docházky zaměstnanců
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje docházkové systémy k evidenci docházky zaměstnanců na pracovišti. V širokém sortimentu najdete přenosný docházkový systém na dálkové ovládání a další.
ELVIS
Automatické štípačky dřeva od certifikovaného českého výrobce
Kvalitní automatické štípačky dřeva dle přání zákazníka zajistí certifikovaný český výrobce František Sláma.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Turnikety - plnoprůchodné turnikety, rotační turnikety, automatické pokladny, branky
Turnikety jsou ideální u vstupu do Vaší budovy. Máte komplexní informace o přístupech, docházce, ale i platbách za vstup do areálu. Firma ELVIS působí po celé ČR.
ELVIS