Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Ocelové konstrukce Havlíčkův Brod - kompletní dodávky, výroba a montáž dle norem
Jsme specialisté na kompletní dodávky ocelových konstrukcí, zajišťujeme výrobu a montáž dle normy ČSN EN 1090.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej náhradních náplní do tiskáren a jiných komponentů pro tiskárny
Náhradní náplně do tiskáren a jiné komponenty pro tiskárny, tiskárny HEWLETT PACKARD, BROTHER, EPSON, CANON v Jihlavě prodává firma M-SOFT, spol. s r.o.
Dodávka chladící a mrazící techniky Humpolec – kompletní servis včetně montáže
Máte jasné představy o tom, jaký byste potřebovali chladící box a nevíte o nikom kdo by tuto zakázku zrealizoval? My vám s tím rádi pomůžeme.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Mostní digitální váhy Brno, pro vážení silničních vozidel
U společnosti Tenzona s.r.o. naleznete velký výběr nejspolehlivějších mostních digitálních vah pro vážení silničních vozidel v Brně a okolí.
TENZONA s.r.o.
Velkokuchyňské náhradní díly pro přístroje v gastronomii Pelhřimov
Společnost V.N.D. s.r.o., se zabývá prodejem velkokuchyňských náhradních dílů od roku 1996 a to pro veškeré přístroje v gastronomii.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Velkokapacitní průmyslová kostkovačka na všechny druhy ovoce a zeleniny
Velkokapacitní průmyslové kostkovače na všechny druhy ovoce a zeleniny od belgické firmy FAM zakoupíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Renovace tonerových kazet a výroba tiskových kazet Polná – profesionální služby a kvalitní výrobky
Máme vybudovanou odbytovou síť po celé České republice a zabýváme se renovacemi kazet a jejich výrobou. Naše firma působí od roku 1996 a nabízíme tak plno zkušeností.
Tryskání, pískování kovů, ocelových konstrukcí, fasád i dřeva
firma ELNA-renovace s.r.o., to je specialista na tryskání a pískování kovů, ocelových konstrukcí, betonu, obkladových desek, fasád, kamene i dřeva.
ELNA-renovace s.r.o.
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Chladicí a mrazicí zařízení, prodej, záruční a pozáruční servis, revize, montáže, chladničky, mrazničky
Společnost Polar chlazeni s.r.o. se sídlem v Havlíčkově Brodě se zabývá prodejem, servisem, montáží a revizemi chladících a mrazících zařízení.
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov
Specialistou na střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov je společnost Opravny Telč, a.s. Zastřešení montovaných hal přizpůsobíme požadavkům zákazníka.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Otryskání suchým ledem - čištěné povrchy zůstávají nepoškozené
Otryskání suchým ledem provádí firma ELNA-renovace s.r.o. Je to ekologická, rychlá a efektivní metoda odstraňování různých tipů nečistot. Bez poškození čistěného povrchu.
ELNA-renovace s.r.o.
Technologické linky na zpracování potravin předních  výrobců potravinářských technologií
Technologické linky předních světových výrobců pro potravinářský průmysl pořídíte u firmy Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Prodáváme širokou paletu řešení pro zpracovávání a třídění potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Potravinářské stroje a linky pro zpracování brambor a další kořenové zeleniny
Linky pro zpracování brambor a dalších druhů kořenové zeleniny dodává firma SKANEKO. Postaráme se o dodávku loupačů, třídičů, děliček a dalších strojů na zpracování brambor a kořenové zeleniny.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce