Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Klimatizace Plzeň - komplexní řešení klimatizací do bytů a menších komerčních prostor
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní řešení v oblasti klimatizačních zařízení. Cílem společnosti je zpříjemnit Vám horké letní dny.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Fréza na vánoční stromky - ořezávač kmene vánočních stromků
František Valdman nabízí frézy/ořezávače kmene stromků na průměr 60mm. Pohon je elektrický nebo benzínový. Přeprava je jednoduchá, frézovací nože výměnné.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Balicí zařízení, stroje na stromky - ruční i strojní balení nejen vánočních stromků
Pan František Valdman nabízí k prodeji stroje/zařízení pro balení stromků. Balicí zařízení jsou ruční - laminátové k dostání v různých velikostech (průměrech) nebo strojní poháněné traktorem.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej balicích sítí na vánoční stromky - sítě na balení stromků, ochrana proti zvěři a sněhu
Balící sítě nejen na vánoční stromky. Stromky zabalíte snadno a rychle. Sítě také poskytují ochranu proti okusování stromků zvěří, proti sněhu a nedochází k poškození větví.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.
Krabice a papír Plzeň - prodej papírových sáčků, papírů, krabic a štítků
Kvalitní papír, papírové sáčky, krabice na dorty a pizzu, štítky od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v našem e-shopu nebo kamenné prodejně.
Folie Plzeň - prodej obalového materiálu, folie polyethylenové, potravinové, smršťovací a alobal
Folie z různých materiálů s širokou škálou využití včetně příslušenství od firmy Obaly Greit s.r.o. z Plzně nakoupíte výhodně v našem e-shopu.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Tašky Plzeň - prodej polyethylenových, mikrotenových a nákupních tašek
Polyethylenové tašky, jakož i tašky mikrotenové – barevné, transparentní, s potiskem a nákupní tašky s plastovými uchy od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o.
Měření hluku a vibrací Plzeň - návrh opatření pro snížení vibrací a hluku
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. se zabývá měřením hluků a vibrací. Zaměříme a identifikujeme zdroj hluku nebo vibrací.
Montážní a kompletační práce z dodávaných dílů Plzeň - ruční a balící práce
Meta Plzeň, s.r.o. z Plzně nabízí veškeré montážní, kompletační, ruční, ale i balící práce z dodávaných dílů. Společnost disponuje vlastními výrobními prostory, strojní a zámečnickou dílnou.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Výroba a montáž strojů a větších strojních montážních celků dle dodané dokumentace
Výrobu strojních montážních celků i samostatných strojů, včetně povrchových úprav, montáže i uvedení do provozu, zajišťuje společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně.
Obrábění, broušení a soustružení strojních součástí na CNC a konvenčních strojích
Přesné strojní součásti a svařence na CNC i konvenčních strojích vyrábí společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně. Obrábění, broušení, frézování ozubených kol i rotačních součástí.
Řezání vodním paprskem bez deformací díky CNC obráběcímu stroji COBRA
Přesné a rychlé řezání vodním paprskem bez deformací a potřeby dalšího obrábění nyní díky novému CNC obráběcímu stroji COBRA nabízí společnost ELITEX Machinery, s.r.o.
Hasičská výstroj a zásahové obleky pro profesionální i dobrovolné hasiče
Výstroj, obleky a doplňky pro profesionální i dobrovolné hasiče najdete v sortimentu firmy Jan Benda – požární služby. Bohatý výběr zásahové výstroje, stejnokrojů, přileb a doplňků.
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Zařízení a přístroje pro včasnou detekci výbušných a nebezpečných plynů
Detektory, hlásiče, zařízení a přístroje pro včasnou detekci nebezpečných, jedovatých či výbušných plynů prodává a instaluje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Šnekové dopravníky poháněné hydromotorem pro secí stroje a rozmetadla hnojiv
Šnekové dopravníky pro montáž na zemědělské secí stroje a rozmetadla průmyslových hnojiv poháněné hydromotorem vyrábí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Horní Lukavice.
Prodej sáčků Plzeň - nepostradatelný pomocník v obchodě i v domácnosti
Již 20 let je na českém trhu společnost Obaly Greit. Své služby, zkušenosti a znalosti v oblasti obalových materiálů a spotřebního materiálů nabízí všem zákazníkům- soukromníkům, maloobchodů i velkoobchodům. Zajišťují i potisky na lepící pásky, sáčky, pytle a veškeré své produkty. Mezi jejich velmi prodávané produkty patří i foliové produkty - ...