Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Spolehlivé senzory pro průmyslová odvětví a aplikace Tachov, snímače tlaku, teploty, hustoty plynu
Zaměřujeme se na přesné mechanické a elektrické přístroje pro regulaci a měření tlaku a mechanické a elektronické přístroje pro regulaci a měření teploty.
Chladírenský servis Plzeň, opravy a servis chladicích zařízení, montáž chladicího zařízení
Specializujeme se na práci s chladírenským zařízením včetně oprav a servisu, montáží chladicího zařízení, stěhování chladicího zařízení a revizí.
Prodej zahradní a lesní techniky Plzeň, servis zahradní a lesní techniky, prodej na splátky
Společnost AT SERVIS spol.s r. o. se sídlem v Plzni se zabývá velkoobchodní a maloobchodní činností a servisem zahradní a lesní techniky, prodej na splátky.
Fotovoltaické systémy Plzeň
Fotovoltaické systémy na míru zákazníkům včetně poradenství, vyřízení veškeré dokumentace a odborné montáže nabízí společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Dodavatel dopravníkových řetězů nejlepší kvality na trhu
Nerezové dopravníkové manipulační řetězy pro průmyslová odvětví – strojírenství nebo stavebnictví. Dodavatel transportních řetězových systémů na přání zákazníka – BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Ocelové konstrukce, zpracování plechů, kovovýroba
Ocelové konstrukce budov, schodišť, mostů a strojů, CNC zpracování ocelových a nerezových plechů realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, klimatizace
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, montáž a servis klimatizace, chladicí, mrazicí nábytek, montáž PVC lamelových clon, stěhování a revize chladicích zařízení.
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Projektování a instalace biostanic Domažlice
Zájem o výstavbu biostanic v České republice v posledních letech stoupá. Kvalitně zpracovaný projekt a instalaci Vám nabízí společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Opravy a revize jeřábů Plzeň
Pracují Vaši zaměstnanci se zdvihacím zařízením? Pravidelné revize a nutné opravy jeřábů pro dodržení bezpečnosti práce nabízí firma JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.