Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba strojů Plzeň – manipulátory
Společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně nabízí výrobu strojů a manipulátorů matriálu i hotových výrobků převážně pro automobilový průmysl.
Balící stroje na vánoční stromky
Rychlé, snadné a šetrné balení vánočních stromků bez poškození a lámání větví zajistí balicí stroje na vánoční stromky od firmy František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě se sídlem v Sušici.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Výroba vysoce kvalitních dopravníkových řetězů
Výrobou a prodejem vysoce kvalitních dopravníkových řetězů s širokým využitím nejen v automobilovém průmyslu a strojírenství se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. okres Domažlice.
Zakázková kovovýroba, kusová i sériová výroba, návrhy konstrukcí
Zakázková kusová i sériová kovovýroba, svařování, soustružení, řezání, frézování, konečná úprava, návrhy konstrukčního řešení součástek realizuje OK Záchlumí, a.s., Stříbro.
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Vzduchotechnika Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích nabízí služby projektování a instalace vzduchotechniky pro stavby občanské vybavenosti a stavby s průmyslovým využitím.
Kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Potřebujete kovové komponenty pro Vaše podnikání a hledáte spolehlivou firmu, která nabízí zakázkovou výrobu při dodržení nasmlouvaných termínů? Pak kontaktujte kovovýrobu Petr Molcar z Plzně.
Tlakové spínače
Kvalitní tlakové spínače kompaktního tvaru a univerzálního použití pracují bez ohledu na umístění a poloze a nabízí je společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Tlakové senzory
Širokou nabídku spolehlivých tlakových senzorů včetně produktů vyvinutých na míru podle specifických požadavků zákazníka nabízí společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Tlakové snímače
Spolehlivé tlakové snímače k měření a vyhodnocování tlaku s garancí dlouhé životnosti vyrábí pro různé typy provozů společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Ozubené válce válcovacích stolic Plzeň
Společnost Xtek Europe, s.r.o. se zastoupením v Plzni nabízí na náš trh ozubené válce válcovacích stolic s vylepšenou konstrukcí, jejichž výroba odpovídají kvalitativním standardům.
Nástavby a kontejnery na nákladní vozy
Využíváte ke svému podnikání nákladní vozy a potřebujete pro jejich provoz speciální nástavby a kontejnery, jejich výrobu nabízí společnost s tradicí, KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Kovovýroba Tachov
Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova nabízí kompletní služby kovovýroby jako je lisování plechů a jejich ohraňováním, výrobu drátěného programu, zámečnickou výrobu, svařování i bodování.
Provětrávací jehly
Pro dokonalé dosoušení a dochlazení obilí uloženého na hromadách nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic účinné provětrávací jehly pracující na principu sání a foukání.
Kovovýroba a kvalitní zámečnické, svářečské, soustružnické, frézařské práce a obrábění
Zámečnictví Pavel Sládek, firma nacházející se v okrese Rokycany, jež poskytuje kompletní služby v oblasti kovovýroby, dále zámečnické, svářečské, soustružnické a frézařské práce.
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Šnekové dopravníky
Pro pohodlné a rychlé naskladnění a vyskladnění sypkých materiálů nejen v zemědělství slouží pojízdné nebo zabudované šnekové dopravníky, které prodává společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Zakrytování strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, výroba
Opláštění strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, bezpečnostní zakrytování konstrukcí, výrobu, montáž a údržbu zajišťuje společnost CREMER Bohemia s.r.o., Plzeň.
Spolehlivé tlakové senzory, snímače, spínače a termostaty, vyspělá výroba měřící techniky
Trafag, spol. s r.o., firma zaměřující se na přesné mechanické a elektrické přístroje určené pro regulaci a měření tlaku a teploty. Naše výrobky dodáváme do různých průmyslových odvětví.