Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Strojírenská výroba okr. Rokycany.
Strojírenská výroba: -přesné svařence -přesné ohýbání plechů na počítačově řízeném ohraňovacím lisu -dělení plechů -robotizované svařovací pracoviště systému AC/DC. Frézování, soustružení.
Zakázková kovovýroba, Rokycany.
Zakázková kovovýroba: -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků.
Výroba svařovacích strojů, Plzeň.
Vyrábíme a dodáváme svařovací stroje a příslušenství pro metody MIG/MAG, TIG, MMA (obalená elektroda) pro ruční, orbitální, vysokovýkonné a plasmové svařování. Software pro sledování a dodnocení svařovacího procesu. Dále dodáváme zdroje pro plasmové řezání kovů Hypertherm, svařovací hořáky, svařovací příslušenství a ochranné pomůcky pro ...
Kovotlačení a válečkování, Plzeň.
Konstrukční a projektové práce. Kovoobrábění. Ohýbání a zakružování trubek a profilů. Kovotlačení a válečkování.
Výroba soustruhů,  převodovek Plzeň.
Naše nejúspěšnější výrobky: -podúrovňový soustruh PUS 1435/80 CNC -ohýbačky trubek XOTR, XOTS 35, XOTL 60, XOT 80 CNC -násobiče utahovacího momentu NMK -planetové převodovky -zakružovačka trubek a profilů -lemovací stroj LS 01 -pneumatické zaválcovačky PZ 400 -nástroje na válečkování
Žárové zinkování Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Úklidové služby, údržba zeleně a zimní údržba Plzeňský kraj
Provádíme úklidové služby domácností, firem, podniků i exteriérů. Strojní čištění podlah, mytí oken a výloh. Jsme vybaveni na údržbu zeleně zahrad i parků, sportovišť. Máme dobré reference s úklidy festivalových akcí. V zimním čase zajišťujeme údržbu komunikací, soukromých parkovišť, chodníků i zastávek kde nabídneme letité zkušenosti a ...
Výroba razníků a razidel. okr. Domažlice.
Na zakázku jsme schopni pro Vás vyrobit libovolný razník, razidlo, raznici či lisovací značicí nástroj. Vyrábíme: -razníky, razidla, raznice, lisovací nástroje, raznice pro tepelné značení, matrice, patrice, jiné nástroje a pomůcky pro ražbu. Pomocí špičkové gravírovací technologie a Vámi dodaných grafických podkladů (CAD data, ...
Hydroizolace spodních staveb, zhotovíme autoplachty okr. Domažlice.
Naše firma se specializuje na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. na: -stavby, střechy, bazény, bazénové fólie, jezírka.
Svařovací, svářecí technika, Plzeň.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Žárové zinkování Plzeň, Česká republika.
Jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě, současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí. Technická způsobilost, osvědčená kvalita, rychlé dodací podmínky, spolehlivost.
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Kompres SysMaster v akční nabídce.
Nový kompresor v systaineru Akční nabídka na kompresor SysMaster 150-8-6-WXOF od Schneider Bohemia. Akce platí do 31.7.2012. více informací v příloze.
Přesné výpalky z plechu Domažlice.
Výroba: -přesné výpalky z plechu -ohýbání plechů.
Kvalitní dřevěný nábytek Klatovy
Zakázkové truhlářství. Masivní postele, komody, skříně, kredence, jídelní sety, obývací sestavy a kuchyňské linky. Vše na míru dle Vašich představ. Vybavíme pension, restauraci, chalupu i rodinný dům.
Truhlářství, výroba nábytku Třemošná.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -kancelářský, zdravotnický, hotelový, školní, vestavěné skříně, kuchyňské linky, interiéry prodejen, kuchyně, obýváky, dětské pokoje, komody.
Kopírovací stroj
Kopírka Kyocera KM 1650 – ZÁRUKA Umí kopírovat , tisknout z PC po síti a to vše automaticky oboustranně ve formátu A4-A3. ( lze dokoupit také scanner ) cena od 5.900,- bez DPH Záruka na tento stroj je 1 rok nebo 40.000 kopií. Možný dovoz a instalace u Vás. Dotazy na tel: 737752616 Cenově dostupné multifunkční zařízení A3 navržené pro Vaše ...
Obalová technika Plzeň-sever
Zabýváme se výrobou obalů, sáčků, folií, sáčků pro dárkové balení. V e-shopu nabízíme průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Klíče autoklíče trezory a další na eshopu www.klicovecentrum.cz
Široký sortiment klíče - řezání klíčů dle karty - autoklíče - zámky - trezory - přístupové systémy a mnoho dalšího na eshopu www.klicovecentrum.cz
Laserové značení výrobků a dílů Chrastavice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem: -laserové řezání -laserové vrtání -navařovací laser -svařovací laser -vlákonový laser.
Výroba vrtného nářadí Horažďovice
Vyrábíme vrtné nářadí, vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla, vrtné tyče, šneky, vrtací nádoby. Zabýváme se výrobou a renovací náhradních dílů pro stavební stroje.
Výroba ocelových konstrukcí, průmyslových pecí Klatovy
Vyrábíme ocelové konstrukce, teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení, průmyslové pece.
Průmyslové laserové značení Domažlice
Průmyslové značení dílů a výrobků laserem. Gravírování a popisování laserem Vyrábíme razidla a razníky Prodáváme mimoúrovňové značící stroje.