Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro výrobu tapet, největší dodavatel
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro průmyslovou výrobu všech druhů tapet. Výrobní stroje od společnosti OLBRICH - CZ, spol. s r.o., se dají snad přestavit.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Kovovýroba, zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, Sušice
Zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení, ohýbání, řezání, broušení a povrchovou úpravu kovových materiálů realizuje společnost KORAMEX a. s., Sušice.
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Kovářské práce Plzeň - kování, kalení, popouštění a žíhání nářadí
Kovářské práce jsou i v dnešní době velmi potřebné ve všech oblastech. To moc dobře ví firma EKA – Komplet, která zajišťuje komplexní kovářské práce nejrůznějšího typu.
Stroje na balení stromků
Firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě nabízí zákazníkům kvalitní manuální balicí zařízení a výkonné strojní baličky na balení nejen vánočních stromků a to včetně příslušenství.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Dopravníkové transportní řetězy, svařované a ocelové konstrukce, výroba
Dopravníkové transportní řetězy, kovové řetězy, řetězová kolečka a sestavy, svařované a ocelové konstrukce vyrábí a prodává společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Výbava pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, Plzeň
Vybavení pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, ventily, terče, nádrže či poháry si můžete zakoupit u společnosti Jan Benda Požární služby, Plzeň.
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, rozprašovače
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, mechanické rozprašovače, skleněné lékovky, lékárenské kelímky, zátky, kapací vložky Vám poskytne společnost Václav Jung – Renwel.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace, výroba, montáž, Plzeňský kraj
Služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a rekuperace zajistí společnost IPC Klima s.r.o.. Zabýváme se projekcí, výrobou, montáží a servisem vzduchotechnických zařízeních.
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.
3D měření
3D měření prostorově náročných a složitých dílů odborným personálem nabízí Technologické centrum společnosti PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o.
Převzetí vaší výroby a dodržení termínů odevzdání zakázky při opravě výrobního stroje
Prototipová výroba s.r.o. Vám převzetím výroby pomůže zachránit zakázky a zajistí splnění termínů v případě, že se vám pokazí váš výrobní stroj a musí do opravy.
Kooperace obrábění
PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o. zajišťuje kooperace obrábění, tedy nabízí spolupráci pro firmy, které nemají čas nebo prostor pro další výrobu svých produktů.
Monitorování a detekce plynů, hlásiče úniku plynu
Plynové detektory, hlásiče úniku plynu a další spolehlivé a úsporné systémy pro včasné zajištění nebezpečné koncentrace plynu prodává a montuje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Mobilní šnekové dopravníky poháněné elektromotorem
Pojízdné šnekové dopravníky poháněné elektromotorem, s užitím pro plnění dopravních prostředků a plnění a vyskladňování sypkých materiálů, vyrábí a prodává firma CanAgrocz s.r.o..