Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Nábytek na míru Třemošná.
Kuchyně a kuchyňské linky: -výroba kuchyní na míru, vlastní zpracování návrhu včetně zabudování elektrospotřebičů Kancelářský nábytek. Vestavěné skříně: - vestavěné skříně na míru podle přání zákazníka, i do atypických prostor Komerční interiéry - vybavení prodejen, včetně pultů, barů, apod., zakázková výroba pracovních desek a ...
Projekty, dopravní stavby Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací. Dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb, autorské dozory.
Železářství Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí, stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Kancelářský nábytek Plzeň
Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací-kancelářský nábytek
Akreditované zkušebnictví Plzeň
Provádíme výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, testování, měření a analýzy, povrchovou úpravu, žárové nástřiky, počítačové modelování.
Zakázková kovovýroba okres Plzeň-jih
Nabízíme zakázkovou kovovýrobu: brány, vstupní branky, vrata, schody, ploty, interiérové doplňky, okenní a dveřní mříže, regály, skříně, pracovní stoly, zábradlí, balkony, krbové doplňky. Dále nabízíme otevírání zámků, montáž bezpečnostních kování, svářečské práce, pálení kyslíkem.
Výpočetní technika Dobřany
Nabízíme prodej a servis výpočetní techniky: -počítačové sestavy -servisní služby -počítačové komponenty -notebooky -tiskárny -spotřební materiál -media -servis elektroniky.
Fotoslužby, fotoateliér Přeštice
Nabízíme služby fotostudia: atelierové foto, svatební foto, průkazové foto, retro foto, velkoplošný profi tisk. Prodáváme filmy, fotoaparáty, rámečky, alba, média, fotopotřeby, baterie.
Zemědělská technika,západní čechy
Prodej,servis zemědělské techniky-traktory,kombajny,manipulátory a zemědělské stroje. Náhradní díly na zemědělskou techniku. CASE IH KVERNELAND BoBCat Olimac DRAGO
Koramex a.s.(svař. konstrukce kol. vozidel, rozvaděčové skříně)
Vážení, Koramex je stabilní firma v CR v oblasti svařovaných konstrukcí. Společnost Koramex a.s.má od roku 2004 je ve firmě zavedeno certifikované svařování pro kolejová vozidla CSN EN 729 (recertifikováno v roce 2008 na CSN EN 3834-2). Od roku 2005 je firma certifikována SLV Hannover - podle DIN 6700-2 C2 pro sváření kolejových vozidel ...
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.
Truhlářské a soustružnické práce Plzeň.
Truhlářské a soustružnické práce: -dveře interierové včetně zárubní i obložkových, točená schodiště, zahradní domky a pergoly -vybavení interiérů (nábytek, obložení stěn apod.) Provozovna: Májová 5, 301 00, Plzeň - Doudlevce Dlážděná 22, 317 00 Plzeň - Radobyčice
Průmyslové značení, výroba razidel okr. Domažlice.
Průmyslové značení, laserové značení výrobků a dílů. Výroba razidel, razníků. Zakázkové gravírování a popis laserem. Prodej mikroúderových značicích strojů. Mikrobod, razníky, ražba, odval, stroje včetně číslovaček. Firma zavedla a úspěšně implementovala normu ISO 9001:2001.
Nástrojářská výroba Zbiroh.
Nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby.
Komunikační moduly a modemy, Plzeň
Zabýváme se průmyslovou datovou komunikací. Vyrábíme komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů.
Výpočetní technika, Plzeň
Služby: návrh a realizace komplexních řešení IT, realizace sítí LAN a WAN, realizace zabezpečovacích systémů, dodávky výpočetní techniky, dodávky kancelářské techniky, správa datových sítí a serverů, služby v oblasti IT, servis a poradenství, speciální projekty, HOTLINE, leasing.
Knihařská výroba Plzeň.
Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, pracovních a ...
Prodej nábytku Plzeň.
Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy, dětský nábytek, ložnice, kožené sedací soupravy, bytové doplňky, obývací stěny,stoly, židle, kancelářský nábytek, kuchyňské linky, skříně, válendy. Splátkový prodej.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Lékařská technika prodej on-line Karlovy Vary.
On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra, beauty, zubní technika, veterinářské a další nástroje on-line.