Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Horkovzdušné smršťovací tunely ULMA - balení potravin, výrobků do folie
Výhradním dovozcem horkovzdušných smršťovacích tunelů ULMA je firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna, která prodává kvalitní stroje pro balení potravin a výrobků přímo do folie.
Sériová a zakázková kovovýroba Brno, zpracování plechu, řezání, vysekávání, ohýbání, svařování
Naše firma Kovovýroba Klobás nabízí komplexní, rychlou a kvalitní kovovýrobu pomocí 25 moderních strojů na ploše 10 000 m2, vlastníme certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001.
Snímače, tiskárny čárového kódu, dodávka platebních terminálů a parkovacích systémů
Identcode s.r.o., společnost sídlící v Brně, jež se zabývá vývojem a výrobou softwarů pro parkovací systémy, dále dodáváme terminály a snímače čárových kódů či platebních automatů na výběr poplatků.
Dodavatel, prodejce - filtry a filtrace pro mobilní techniku, velkoobchod
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a specialista na filtry a filtraci pro mobilní techniku. Vzduchové filtry, olejové filtry a další sortiment nabízí firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Parkovací systémy automatické pokladny, internetový dálkový dozor
Parkovací systémy pro parkoviště obchodních center, nemocnic s automatickými pokladnami, závorami a internetovým dálkovým dozorem dodává společnost Identcode s.r.o.
Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
Prodej a pronájem automatických kávovarů pro kanceláře - kvalitní zrnková káva
Chcete-li mít vynikající zrnkovou kávu přímo na pracovišti, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Prodáváme a pronajímáme moderní automatické kávovary pro malé i velké kanceláře.
Povrchová úprava, tryskání povrchů, nátěry, metalizace - kvalitní práce
Povrchová úprava kovů, tryskání povrchů, nátěry a metalizace na montáži, antikorozní úpravy - kvalitní práce provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o., z Brna.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Výroba strojních součástí Brno, výroba hřídelí, třmenů, šroubů, táhel, rohatek
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizaci technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
Tryskání nerezových povrchů balotinou, úpravy antikorozních ocelí
Tryskání nerezových povrchů balotinou, moderní povrchovou úpravu antikorozních ocelí, zajišťuje firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně.
Moření a pasivace uhlíkových ocelí, antikorozní ochrana, mořírna
Moření a pasivaci uhlíkových ocelí, zvláštní odmaštění, moření a pasivace vnitřních povrchů potrubních systémů na kyslíkovou i klasickou čistotu provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o. v Brně.
Povrchové úpravy, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, kvalitní práce
Povrchové úpravy, antikorozní ochrana, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, to vše provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o., se sídlem v Brně.
Odvoz a likvidace odpadů, suti, zeminy - dlouhodobý pronájem kontejnerů
Odvoz a likvidaci odpadů, suti nebo zeminy zvládne v Brně zajistit firma Jan Karpíšek. Přistavíme kontejnery tam kde jsou potřeba a poskytneme i jejich dlouhodobý pronájem.
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Autojeřáby a plošiny, pronájem jeřábů a plošin, jeřábnické práce
Pronájem autojeřábů a plošin, autojeřábů Liebherr LTM1090/2 a dalšího strojního vybavení i jeřábnické práce zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Servopohony, servomotory, převodovky, řídící systémy - komplexní dodávka
Komplexní dodávku a zprovoznění servopohonů, dodávky řídících systémů, servomotorů, digitální servozesilovače zajišťuje firma TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Sledování výrobních linek a výrobních procesů za pomoci systému pro sledování výroby
Brněnská firma DUHA system spol. s.r.o. poskytuje všestranné a praktické programy a systémy pro sledování výrobního procesu a výroby. Elektronické sledování procesu výroby, výrobních linek.
E-shop dílenských vozíků včetně výbavy a příslušenství
Internetový prodej, e-shop dílenských vozíků, příslušenství a kompletní výbavy zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Laboratorní vybavení pro diagnostiku v lékařství
Vybavení pro laboratoře, přístroje, technika i spotřební materiál pro mikrobiologické i imunologické laboratoře vyvíjí a vyrábí společnost BioVendor - Laboratorní medicína a.s. z Brna.
BioVendor - Laboratorní medicína a.s. laboratorní technika, přístroje