Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

RFID technologie - inovativní způsob řízení zásob, speciální KANBAN systém
Inovativní způsob pro řízení toku zásob Vám přináší firma reca spol. s r.o. z Brna. RFID technologie (radio frequency identification) představují speciální řešení hospodaření v KANBAN systémech.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Dodávka, montáž, oprava, servis, bazar hydraulických čel a plošin Brno
Společnost CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o. nabízí dodávku, montáž, opravu a prodej použitých hydraulických čel a plošin.
Plošinové zvedáky - hevery pro vozidla - vertikální, prodej, dodávka
Plošinové vertikální zvedáky pro vozidla, vertikální elektro-hydraulický zvedák, hevery pro vozidla dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut jedině od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová Brno. Vybavují servisy po celé ČR.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Autoservisní nářadí, kompletní vybavení pro autoservisy – prodej na e-shopu
Kompletní vybavení pro autoservisy zakoupíte na e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Dodáváme autoservisní sady nářadí, zvedáky, lehátka a další pomůcky pro údržbu vozidel.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Pronájem autojeřábů, pronájem plošin, autojeřábnické služby
Autojeřábnické služby, pronájem plošin a jeřábů nabízí společnost TOMÁŠ NOVOTNÝ - AUTOJEŘÁBY DEMOLICE s.r.o.
Kovovýroba - pálení, svařování a lisovaní pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti kovovýroby, kde zajišťuje pálení, svařování nebo lakování pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy – s vybavením i bez, prodej na e-shopu
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy naleznete u naší firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Vozíky jsou k zakoupení s vybavením i bez na e-shopu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Bodovky pro karosářské práce. Karosářské stroje vybavené pro bodování a vytahování.
Na bodovky pro karosářské práce se specializuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno, která poskytuje i další sortiment příslušenství.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.