Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Spolehlivé docházkové systémy nejen pro malé a střední firmy
Nejen výrobou a instalací spolehlivých docházkových systémů pro malé a střední firmy se zabývá společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna, jež působí na českém trhu již přes dvacet let.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Rovnání různých kovových dílů – tepelné zpracování prototypů
Tepelným zpracováním prototypů se zabývá společnost Q.I.P. s.r.o. z Brna, která provádí rovnání a jiné technologické procesy pro úpravy kovových dílů.
Realizování technologických linek, chladící kolony, granulační lisy
Realizaci technologických linek pro výrobu krmných směsí, chladící kolony, granulační lisy a další sortiment zajistí AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Pronájem montážních plošin Brno, pracovní plošiny až do výšky 30 metrů, bezpečné pracovní plošiny
Práce s plošinami, kterými disponujeme je pohodlná a rychlá. Naše plošiny jsou moderní teleskopické konstrukce na podvozcích Man s celkovou hmotností do 7,5 t.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
Různé druhy brusných kotoučů a dalšího brusiva v našem eshopu
Brusné, leštící, keramické, kotouče, brusivo pro různé použití, ocelové kartáče, brousky a další sortiment najdete na Brněnsku v e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Chladící technika - opravy, záruční, pozáruční servis ledniček, mrazniček
Specialistou na opravy a záruční i pozáruční servis ledniček, mrazniček a chladící techniky je firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. z Brna.
Parkovací systémy, sledování pohybu vozidel na parkovišti vývoj, montáž
Výrobou a vývojem parkovacích systémů, které umožní přehled o pohybu vozidel na parkovišti se zabývá společnost DUHA systém, spol. s.r.o. z Brna.
Montáž a servis tepelných čerpadel - nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody
Máte-li zájem o nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody, pak vsaďte na naši společnost Tušl Technologies, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž tepelných čerpadel Danfoss včetně servisu.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel - zvedání nákladních automobilů a autobusů
Kvalitní zvedací zařízení dodává firma MITERAL z Brna. Pořiďte si všestranný plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel. Spolehlivě nahradí montážní jámu a zvedá nákladní automobily i autobusy.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Sledování výkonnosti zaměstnanců a evidence docházky s docházkovým programem
Píchačkám odzvonilo, protože firma DUHA systémy s.r.o. z Brna přichází s novým programem k evidenci docházky, který rovněž sleduje výkonnost zaměstnanců na pracovišti.
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.