Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Eshop - Prodej autonabíječky klasické i automatické. Svářečky značky SIL.
Autonabíječka do každé garáže. Ať už klasické či plně automatické autonabíječky naleznete na našem eshopu MITERAL. Dále tak potřebné svářečky.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin třeba do průtažných fólií zajistí v Brně firma UNIPROX, spol. s r.o.
Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Elektronický způsob evidence - rychlé, snadné a všestranné řešení s jednou kartou
Brněnská firma DUHA system, spol. s.r.o. poskytuje program pro elektronickou evidenci, která usnadní přehled v příchodech a odchodech zaměstnanců, školeních nebo stravovacím systému.
Prodej zouvačky pneu pro osobní a užitková vozidla, vybavení pneuservisu, Brno
Vybavení pneuservisu za dostupnou cenu nabízí firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová z Brna. Zakoupíte profesionální zouvačky pro osobní a užitková vozidla a další vybavení.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Perfektní vyvážení kol, vyvažovačka pro autoservisy a pneuservisy. Autodiagnostika.
Perfektní vyvážení kol dosáhnete digitální vyvažovačkou kol od firmy MITERAL Brno. Vyberte si špičkové vyvažovačky pro Váš pneuservis nebo autoservis.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Balicí stroje pro balení zboží, výrobků a  potravin  - balící stroje vertikální i horizontální
Profesionálně zabalit potraviny nebo své zboží můžete s balící technikou brněnské firmy UNIPROX, spol. s.r.o., která se zaměřuje na prodej balících strojů.
Cyklónové odlučovače CYGG, rotační podavače RPGG - výroba, prodej a montáž
Firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem cyklónových odlučovačů CYGG a rotačních podavačů RPGG včetně jejich montáže a servisu.
Zpracování kovů - cementování, žíhání a povrchové kalení
Zpracováním kovů se zabývá firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme žíhání, cementování, povrchové kalení, popouštění, nitridaci a jiné úpravy.
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, použité plošiny
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, plošiny pro tělesně postižené, plošiny pro furgony, prodej nových i použitých plošin.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny pro imobilní osoby, hydraulické a lanové výtahy.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Stravovací, docházkové, zabezpečovací systémy, výroba a montáž
Vývoj, výrobu a montáž stravovacích, docházkových i zabezpečovacích systémů zajišťuje společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna.
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Bodovací elektrody do bodovek a lisů, a z materiálu CuCrZr - zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních bodovacích elektrod do bodovek, lisů a z materiálu CuCrZr se zabývá firma FORMICA WELD spol s.r.o. z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů - engineering, kompletní studie
Kompletní studie, poradenství a engineering v oblasti průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů zajišťuje společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.