Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Odstranění mechu, řas, plísní, prachu a dalších nečistot – čištění střech s následnou impregnací
Na čištění střech s následnou impregnací, odstranění hub, lišejníků, mechu, řas, plísní, prachu, smogu a jiných nečistot se zaměřují profesionálové ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ.
SINTI-CLEAN.CZ
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Tvarové výpalky a výpalky s úkosy  - CNC zakázková, sériová výroba
CNC zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy provádí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Realizujeme zakázkovou a sériovou výrobu včetně zpracování podkladů pro Vysočinu a okolí.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Automobilová váha MAV2550RJL do 10t, vážení menších nákladních aut a dodávek
Firma LESAK s.r.o., z Brna Vám doporučuje automobilovou váhu MAV2550RJL, která má nosnost do 10 tun, a rozměr 2500x5000mm - je vhodná pro vážení menších nákladních aut a dodávek.
LESAK s.r.o.
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Silniční sada k zahradním traktorům – světlomety, držák na SPZ, zrcátko a mnoho dalšího
Na prodej silničních sad obsahující světla, držák na SPZ a zrcátko vhodných k zahradním traktorům, které umožňují přihlášení na úřadě jako pracovní stroj, se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Pracovní montážní plošina na podvozku nákladního auta - pronájem, půjčovna
Půjčovna Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský pronajímá pro nejrůznější výškové práce pracovní montážní plošinu na podvozku nákladního auta. Zaručujeme perfektní stav s bezpečnou a odolnou konstrukcí.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.