Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Spolehlivý automatizovaný tok zboží pro optimální zaskladnění
Spolehlivé řešení pro automatický tok zboží nejen v rámci optimálního zaskladnění pomocí RECA iSTORAGE si vezme na starost firma Reca spol s.r.o. z Brna jež je proslulá poctivým a upřímným přístupem.
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Paletové vážící vozíky pro obchodní i neobchodní vážení, vozíky s displejem
Paletové vážící vozíky vhodné pro obchodní i neobchodní vážení vám zajistí firma LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Zvedací zařízení pro vysokozdvižné vozíky - plošinové zvedáky, přízvedy a sloupy
Plošinové zvedáky, pneuhydraulické přízvedy a mobilní sloupy dodává firma MITERAL se sídlem v Brně. Máme široký výběr zvedacích zařízení pro vysokozdvižné vozíky podle druhu práce.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže, který se přizpůsobí na provozní možnosti, dodává firma Reca spol s.r.o. z Brna.
Průmyslové a dopravní řetězy výroba Brno
Společnost CONTRA Praha s.r.o. a její pobočka v Brně nabízí výrobu průmyslových a dopravních řetězů pro různá průmyslová odvětví podle požadavků a se zárukou bezporuchovosti a dlouhé životnosti.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Brno
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Dodávka vyrovnávacích můstků, těsnících límců pro nákladové rampy a předsazené nákladové kabiny
Na prodej a dodávku vyrovnávacích můstků, které mohou být buď s klopným nebo výsuvným čelem, a těsnících límců pro nákladové rampy se zaměřuje společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. v Brně.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodej, servis a dodávka vážicích a etiketovacích systémů do všech provozů
Prodej, servis, dodávku vážících a etiketovacích systémů do všech provozů nabízí specialista v oboru firma LESAK s.r.o., působící v Brně - kvalitní zboží za rozumnou cenu.
LESAK s.r.o.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy
Moderní skladovací, čistící a sušící technologie naleznete u společnosti AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy.
AGROING BRNO s.r.o.
Zahradní travní traktory, prodej, dodávka zahradní techniky
Zahradní travní traktory, zahradní technika, prodej, sekaček, riderů a příslušenství poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.