Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Carling Technologies (jističe) určené pro náročné aplikace
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. nabízí jističe, tlačítka a spínače pro náročné aplikace od prověřeného výrobce Carling Technologies.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Tepelná izolace na střechy, podlahová, fasádní, izolace pro dřevostavby
Kvalitní tepelnou izolaci pro plochou i šikmou střechu, na podlahy, stěny, fasády, dřevostavby, ale i speciální protipožární izolaci a hydroizolaci prodává v okolí Nového Jičína firma FEGIP materiály.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Hydroizolační systémy na bázi bentonitu -  výrobky splňují parametry pro ekologické stavby.
Společnost MEDIUM Interational I. s.r.o. dodává celou řadu těsnících produktů na bázi bentonitu speciálně navržených pro konkrétní použití ve stavebnictví.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Protipádové gumové dlaždice na dětská a víceúčelová hřiště - prodej
Protipádové gumové dlaždice, které tlumí zvuky a nárazy a jsou vhodná na dětská a víceúčelová hřiště, dodává a prodává firma ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Míchání barev na míru, fasádní nátěry, stavebniny Bořetice
Míchání barev na míru, vysokou kvalitu barev a široký výběr odstínů vám zajistí firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Dřevěná eurookna, výroba kvalitních oken - vodotěsnost, vysoká životnost a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná eurookna přímo od výrobce pořídíte u firmy Baran - FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy .
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Podlaha Rigid a Metropolitan – odolnější, stálejší a ještě lepší než běžná vinylová podlaha
Vybíráte podlahovou krytinu do bytu nebo komerčních prostor? Podlaha Rigid nebo Metropolitan od BOMA Parket z Prahy je odolnější, stabilnější a ještě lepší než běžné vinylové podlahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Skleněné podlahy z pochozího skla Vám navrhne a vyrobí ACERA SKLO, Praha 6 – zakázky na klíč
Skleněná patra a podlahy nebo schody pro prosvětlený prostor a Vám navrhne a vyrobí z bezpečnostního pochozího skla v odstínu dle Vašeho výběru na zakázku společnost ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Vazby, krovy, dřevěné konstrukce, stavební řezivo – prodej dřeva a dřevařských materiálů
Dřevo a dřevařský materiál jako jsou například vazby, krovy, dřevěné konstrukce a stavební řezivo má ve svém bohatém sortimentu společnost AZ WOOD, a.s. z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Prodej elektroinstalačního materiálu, poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce
Společnost TORAKA - ELEKTRO se zabývá prodejem elektroinstalačního materiálu v kamenné prodejně i na e-shopu. Poskytuje technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Výroba a montáž protipožárních plných a prosklených dveří a stěn
Společnost KOS-PO Ostrava, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží protipožárních plných i prosklených dveří a stěn. Vyrábí dveře ze dřeva i oceli v v typizovaných i atypických rozměrech.
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
BOCHEMIT Opti F+ – ochrana konstrukčního řeziva proti biotickým škůdcům
Zaručte Vašemu konstrukčnímu řezivu ochranu proti biotickým škůdcům za pomocí přípravku BOCHEMIT Opti F+ od společnosti Bochemie a.s. se sídlem v Bohumíně.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Stavebniny, prodej stavebního materiálu, široký výběr stavebního materiálu v Toužimi
Společnost TSC stavebniny s.r.o. se sídlem v Toužimi nabízí prodej kompletního stavebního materiálu a krmiv pro hospodářská zvířata. Firma nabízí také služby autodopravy.
Antikorozní nátěry a postřiky, sanační malty prodej Praha – široký výběr účinných produktů
BETOSAN s.r.o. z Prahy, český výrobce stavební chemie, prodává široký výběr antikorozních nátěrů a postřiků, sanačních malt a dalších prostředků pro boj s vlhkostí nejen na stavbách.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Velkoobchod se stavebním řezivem - kompletní sortiment s materiálem pro stavbu dřevěných konstrukcí
Stavební, středové a jiné řezivo, prkna, hranoly, latě a další materiál nejen pro stavbu dřevěných konstrukcí má ve svém bohatém sortimentu velkoobchod AZ WOOD, a.s. v Brně.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Plovoucí podlahy - dřevěné, laminátové, vinyl click
Plovoucím způsobem je možné položit laminátové, vinylové podlahy i dřevěné vícevrstvé podlahy. Jejich široký výběr i odbornou pokládku najdete v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6