Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Prodejna spojovacího materiálu Kutná Hora - sortiment zboží pro řemeslníky, kutily či domácnost
Svým zákazníkům v Kutné Hoře nabízíme prodej kvalitního spojovacího materiálu jako jsou šrouby, matice, nýty, vruty, imbusy, závitové tyče, kotevní patky, kladiva, kleště, šroubováky a mnoho dalšího.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Pokládka podlah, dřevěné, laminátové podlahy, dřevěné terasy, obkládání schodů
Společnost Podlahy Bertl nabízí pokládku různých druhů podlah. Pokládáme dřevěné plovoucí či laminátové podlahy, dřevěné terasy a obkládáme schodiště.
Podlahy Bertl
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Sportovní povrch Playrite - pro fotbalová hřiště, tenisové a volejbalové kurty
Vysoce kvalitní sportovní povrchy pro fotbal, tenis či volejbal, vyrobené moderními technologiemi dodává již více než 20 let společnost Forward tenis.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Tlumiče hluku z větráků a ventilátorů na míru pro domácnosti i průmyslovou výrobu
Účinné odhlučnění domácností a výrobních prostor zajistí zákazníkům na míru tlumiče hluku z větráků, ventilátorů a tepelných čerpadel od českého výrobce, společnosti ROMAn s.r.o. se sídlem v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Dřevěné třívrstvé podlahy BOEN, ESCO, Kährs - vzorkovny BOMA PARKET
Kvalitní třívrstvé podlahy ze dřeva BOEN, ESCO, Kährs, díky které se povrch lépe čistí a zabraňuje vnikání špíny a vlhka dodává společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Beton pro tunely Praha - stříkaný beton, beton pro definitivní ostění
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. Praha provozuje betonárny, v nichž vyrábí a dodává betony a betonové směsi.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Odborné poradenství pro ekologické stavby Most - přidejte se k našim spokojeným zákazníkům
Medium International I. s.r.o. se specializuje na odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů při realizaci ekologických staveb a dalších vodních děl.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN