Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto nabízí firma Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA –  prodej s dlouholetou tradicí
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA a jejich prodej zajišťuje firma Armatury Juřík s dlouholetou tradicí v oboru, která se specializuje na průmyslové armatury.
Roman Juřík
Odborná výstavba, oprava, rekonstrukce plynovodů a produktovodů
Odbornou výstavbu, opravu i rekonstrukci plynovodů a produktovodů v Ostravě zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která se se svými dlouholetými zkušenostmi stala specialistou ve svém oboru.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Termoaktivní stěrky, penetrace, protiplísňové přípravky Česká Skalice – Eshop OBNOVA
Na našem Eshopu OBNOVA naši zákazníci nejen z České Skalice naleznou kompletní sortiment pro tepelnou pohodu jako jsou penetrace, termoaktivní stěrky a protiplísňové nátěry.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Radiátorové vysoušeče Vrchlabí - Eshop praktické sušící lavice
Nabízíme výhodné sušící lavice k nejrůznějšímu použití, radiátorové vysoušeče k vysoušení obuvi - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Elektroinstalační materiál - malo i velkoobchod – Dvůr Králové
V Elkově ulici v centru města Dvůr Králové nad Labem funguje firma dodnes, sídlí zde i maloobchod a velkoobchod s elektroinstalačním materiálem.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Servis, oprava, dodávka průmyslové armatury, technická pomoc v oboru průmyslových armatur Česká Třebová
Společnost SIGAS-CZ s.r.o. se specializuje na dodávky, opravu, servis a technickou pomoc v oblasti průmyslových armatur.
Škrábaný i stříkaný břízolit  - suchá směs - probarvení na přání zákazníka
Se škrábaným i se stříkaným břízolitem s možností ručního i strojního nanášení má zkušenosti spol. PREMIX servis. Na přání vyrobí břízolit v různých barvách - od zastřené bílé až po sytě oranžovou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva