Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dřevěné trámy a střešní latě – kompletní vybavení a řezivo pro Vaše střechy
Velký objem skladových zásob smrkového řeziva, dřevěné trámy a střešní latě na střechy má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v oblastech Olomouce a Přerova.
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Profesionální technologie Schlüter Bekotec Therm pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce
Profesionální technologii Schlüter Bekotec Therm určenou pro kvalitní a bezpečné podlahové konstrukce, zajišťuje firma Profila Trade s.r.o. v Ostravě, která nabízí široký sortiment obkladové techniky.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej konstrukčního a stavebního řeziva, OSB a CETRIS desek
Konstrukční a stavební řezivo zakoupíte v okolí Znojma ve Stavebninách EKOČEK. Prodáváme krovy, střešní latě, prkna, fošny, hranoly, ale také OSB a CETRIS desky.
Stavebniny EKOČEK
Společnost Kalora a.s. - Váš všestranný partner pro technické projekty v Chebu
Společnost Kalora a.s. je předním poskytovatelem širokého spektra služeb v oblasti projektové činnosti, montáží a instalatérských prací v Chebu a okolí.
Kalora a.s. rekonstrukce inženýrských sítí Cheb
Výroba a prodej betonových výrobků, betonové ploty, dlažby a obrubníky
Společnost ŠKVÁRA produkt, s.r.o. se věnuje výrobě a prodeji betonových výrobků. V našem sortimentu naleznete betonové ploty, dlažby, obrubníky, zatravňovací panely či odvodňovací systémy.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej dřevěných podlah - masivní, vícevrstvé dřevěné podlahy
Společnost FRANC Zlín je zastoupením výrobce dřevěných podlah, firmy ESCO pro Zlínský kraj. Jde o dubové masivní, vícevrstvé podlahy. Jsme prodejci a zajistíme i pokládku dřevěné podlahy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Izolované ocelové profily - Industriální architektura historických budov i občanské výstavby
Profilová řada izolovaných ocelových profilů ARTE k výrobě přesných replik památkově chráněných oken pro industriální architekturu a také pro využití i v občanské výstavbě.
Vinylové podlahy, PVC podlahy, linoleum - řešení na míru
O vinylové, PVC podlahy i linoleum se Vám postará podlahářství Tom&Ka s.r.o. z Opavy. Zajistíme Vám řešení na míru - přijedeme, zaměříme a vytvoříme cenovou nabídku zdarma!
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody Hodonín
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody, prodej vodo, topo, plyn materiálu, vytvoření projekce od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Skleněné střešní světlíky pro denní světlo i v těch nejtmavších koutech
O přirozené denní světlo ve tmavých koutech půdních prostor, sklepů, ateliérů nebo podkrovních bytů se postarají skleněné střešní světlíky od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6