Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Obkladačské práce, vnitřní i venkovní obklady, pokládka dlažby, Milan Hansík
Společnost Milan Hansík z Prahy nabízí kompletní obkladačské práce, provádí vnitřní i venkovní obklady a pokládá dlažbu.
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Termoaktivní stěrky, tepelně izolační omítky AERO-THERM
Termoaktivní stěrky, tepelně izolační omítky AERO-THERM pro snížení energetické náročnosti budov a strojů, vyvíjí a vyrábí společnost THERMO INDUSTRY, a.s..
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Prodej barev, míchání barev, ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
Společnost ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. nabízí široký sortiment barev na veškeré podklady a také se zabývá mícháním barev.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Písek Dvůr Králové - uhelné sklady Jaroměř
Využijte prodej jemného písku z našich plně zásobených skladů, jsme dobře dostupní ze všech směrů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Výroba stoupačkových rozvaděčů Příbram - vhodné pro výměny nebo opravy v panelových domech
Naše firma nabízí výrobu stoupačkových rozvaděčů, které rychle nahradí stávající instalované rozvaděče v panelových domech bytové zástavby.
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Kompenzace účiníku – kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR, stykače – eshop
Kompenzaci účiníku – regulace jalového výkonu – zajišťují kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR a stykače, k prodeji u DK-ELVIS s.r.o. v Ostravě a na e-shopu.
DK-ELVIS s.r.o.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Modřínové obkladové palubky bez suků, v kvalitě A
Výrobou kvalitních modřínových obkladových palubek bez suků, vhodných pro vnitřní i venkovní použití, se zabývá společnost Wood Rakušan z Mladoňovic.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Ocelová okna pro industriální architekturu - výroba replik památkově chráněných oken v historických budovách
VKV-MARKET, spol. s r.o. se mimo jiné věnuje výrobě památkově chráněných oken v historických budovách a díky nové řadě izolovaných ocelových profilů má technologii k přesné výrobě replik oken.
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Elektroinstalační materiál MOWION – zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače – e-shop
Společnost Kanlux, s.r.o. přináší novou značku elektroinstalačního materiálu MOWION. I zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače mohou být hravé, elegantní a designové – velkoobchod, e-shop.
Kanlux s. r. o.
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Úpravny vody pro domácnosti pro pitnou vodu bez škodlivých látek
Pijete doma vodu z kohoutku? Pak je právě Vám určená nabídka úpraven vody pro domácnosti od českého výrobce, společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Prodej sanitární techniky - toalety, vany, umyvadla a sprchové systémy
Pro nové sanitární vybavení do Vaši koupelny si zajeďte do třebíčského obchodního domu Haus Spezi, kde najdete kompletní sortiment zboží pro rekonstrukci koupelny od kachliček po nábytek.
Montáže dveří Pardubice – dveře a zárubně ověřených značek Porta, Erkado
Svým zákazníkům nejen z okolí Pardubic rádi zajistíme profesionální montáže dveří včetně zárubní známých značek jako jsou Porta a Erkado.
Zpětné klapky k vodoměrům Praha – instalace zpětných klapek bez stavebních úprav
Naše služby v oblasti měřidel jsou kompletní a zahrnují výměnu vodoměrů včetně montáže zpětných klapek k vodoměrům – Maddeo Praha.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Kompletní stavební sortiment a materiál - velkoobchod stavebnin Bořetice
Kompletní stavební sortiment a materiál naleznete ve velkoobchodě stavebnin - firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích. Stavebniny na jednom místě.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.