Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Dřevěné dekorativní bubny, stoly z cívek - originální doplněk interiéru
Zaručeným trendem současnosti jsou dekorativní bubny nebo-li stoly z cívek, které vytvoří originální a netradiční doplněk vašeho interiéru - Stolárna Santo vám dekorativní bubny vyrobí na zakázku.
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Instalatér, vodoinstalatérské práce, rozvody vody
Vodoinstalatérské práce a rozvody vody vám zajistí instalatér Aleš Jarýn v Šumperku.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce na Přerovsku, rozvody podlahového topení
Vaši Vodu, topení či plyn můžete s klidným svědomím svěřit do rukou zkušené firmy Zdeněk Olborth z Hranic na Přerovsku. Zajistíme veškeré instalatérské, topenářské i plynařské práce.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Termoizolační hmota AZ TRCoat - ideální pro vnitřní zateplení obvodových stěn
Neplaťte vysoké náklady za topení a zateplete si svůj byt bez nutnosti stavebních úprav. Firma K-Invest Prostějov provádí vnitřní zateplení obvodových stěn termoizolační stavební hmotou AZ TRCoat.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Pokrývačské práce - realizace a rekonstrukce střech
Střecha je základem domu, a proto je velice důležitá i její kvalita. Ve firmě FRANKIE vám zajistí profesionální pokrývačské práce, včetně odborné rady ve výběru správného materiálu na pokrytí střechy.
Střešní nástavby - způsob jak efektivně proměnit plochou střechu v nové obytné prostory
Pokud chcete využít prostoru ploché střechy a vytvořit nové obytné prostory, pak jsou ideálním řešením střešní nástavby, na které je v Šumperku a Zábřehu specialistou firma FRANKIE spol. s r.o..
Profesionální hydroizolace plochých i šikmých střech
Pokud si chcete být jistí, že vaše střecha vydrží jakékoliv vlhko, pak je řešení profesionální hydroizolace střechy - v této oblasti se můžete zaručeně spolehnout na firmu FRANKIE (Zábřeh, Šumperk).
Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah vám zajistí firma Ekonstrukt
Výstavbu rodinného domu i bytového objektu přenechejte zkušené firmě Ekonstrukt v Olomouci. Zajistí vám Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah.