Zakázkové truhlářství v Šumperku - dřevěné okna, dveře i zárubně vyrobené na míru
Pokud toužíte mít nová dřevěná a kvalitní okna či dveře, pak je zde zakázkové truhlářství ONJASI se sídlem v Zábřehu (Šumperk), které vám na míru vyrobí nejen dřevěná dveře a okna, ale také zárubně.
Rekonstrukce kotelen, výměníkových stanic a systémů vytápění
Firma Wagner instalace s.r.o. je specialista na provádění rekonstrukcí kotelen, výměníkových stanic a systémů vytápění zejména v Šumperku, Zábřehu a Olomouci.
Wagner instalace s.r.o.
Zemní a výkopové práce - bourání, demolice a úprava terénů moderními stroji
Pokud plánujete stavbu rodinného dobu nebo rekonstrukci pozemku, obraťte se na firmu Kontejnery Müller v Olomouci. Zemní a výkopové práce, bourání, demolice a úpravy terénů provádíme moderními stroji.
Pravidelné revize hromosvodů zabrání možnému požáru a poškození budovy
Díky pravidelné revizi máte vždy jistotu, že hromosvod je v pořádku a ochrání vás i váš majetek. Firma JEŽEK - elektro vám poskytne kompletní revizi hromosvodů v Olomouci a okolí.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Revize elektro a hromosvodů u budov, domů i novostaveb
Pokud vlastníte dům, novostavbu nebo jinou budovu, pak nezapomeňte na povinné revize! Pravidelné revize elektro, hromosvodů a různých zařízení vám zajistí firma JEŽEK - elektro s.r.o. u Olomouce.
Moderní kuchyňské sestavy, kuchyně na míru - od návrhu až po výrobu a montáž
Stolařství a Truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá návrhem, výrobou a montáží kuchyní a kuchyňských sestav na míru v moderním, klasickém, rustikálním či ve francouzském provence stylu.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Truhlářství, zakázková výroba vestavěného i samostatně stojícího nábytku na míru
Zakázkové truhlářské výrobky vždy přesně zapadnou na dané místo, které mají k dispozici. Nechte si vyrobit vestavěný nebo samostatně stojící nábytek na míru od firmy Stolařství a truhlářství Unzeitig.
Malířské a natěračské práce  - malování bytů i nanášení dekoračních technik
Firma Ekonstrukt působí v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Poskytneme Vám vymalování bytů i nanášení dekoračních technik.
Zateplené i nezateplené opláštění střech, hal
Pokud hledáte šikovného klempíře či tesaře, tak se s jistotou obraťte na firmu Stavril s.r.o., která provádí opláštění střech a hal nejen v Šumperku, ale také v celém Olomouckém kraji.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Střechy na klíč, na míru - stavba, montáž střešní krytiny
Stavril s.r.o. sídlící v Šumperku vám postaví střechu na míru (na klíč) dle vašich představ. Zajistíme vše od stavby, montáží a dodávky střešních krytin pro Olomouc, Šumperk, Prostějov i Zábřeh.
Plechové střechy, klempířské prvky, okapy-výroba
Firma Renova střechy dodá plechové střechy v regionu Brno, Prostějov. Vyrábíme klempířské prvky, okapy, oplechování.
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce
Firma Ekonstrukt se zaměřuje na stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní vestavby domů a zednické práce v Olomouci a okolí.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Práce s autojeřáby - jeřábnické služby, autojeřáby Tatra
Pokud stavíte a potřebujete zvednout nebo přemístit těžké břemeno, tak vám vše usnadní ARP - mechanizace z Přerova, která vám zajistí jeřábnické služby a zaměřuje se na práce s autojeřáby Tatra.