Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Jeřábnické práce a práce s autojeřábem
Firma RAPAStav s.r.o. provádí jeřábnické práce autojeřáby nejen v okolí Prostějova a Brna, ale také v Olomouci.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce, trubky, kotle, radiátory, Šumperk
Profesionální instalatérské činnosti zajišťuje společnost MONTPLAST-ITPV s.r.o. z Šumperku. Poradíme si s menšími i většími zakázkami od rozvodů vody až po revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Ploché a šikmé střechy, výstavba a rekonstrukce, Olomouc
Ploché a šikmé střechy, komplexní řešení pro nové střechy i rekonstrukci, vazníky, krovy, dodávku řeziva realizuje IZOTECH MORAVIA, spol. s r.o., Olomouc.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Městský mobiliář - výroba čekáren a autobusových zastávek od ryze české firmy
Cestující hromadnou dopravou nemusí čekání na autobus trávit ve starých, pokreslených čekárnách. Je tu totiž firma Čekárny – bus (Zábřeh), která se zaměřuje na výrobu čekáren a autobusových zastávek.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Elektromontážní práce, slaboproudové a silnoproudové elektroinstalace, osvětlení
O kompletní výstavbu a opravy elektroinstalací u rodinných domů i jiných budov se postará firma Elektropráce Spáčil s.r.o. z Olomouce. Zajistíme osvětlení historických památek i sportovních hřišť.